Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe maak je een Verjaardag Powerpoint Slide Show doen
Heeft u een speciale gebeurtenis , zoals een verjaardag , hebben komen die u wilt markeren ? De volgende tips kunnen werken voor bedrijven , klasgenoot groepen , comites , kerken , familiereünies of een andere organisatie om een ​​onvergetelijke diavoorstelling te maken . Wat je nodig hebt
Memorabilia
Microsoft PowerPoint
Foto's Computer
Scanner
Printer
Muziek
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verzamel alle memorabilia en foto's die je gaat gebruiken . Misschien wilt u een soort van commissie te vormen om u te helpen , aangezien dit een grote , zware taak kan zijn voor slechts een individual.Additionally , heb je vrienden , leden van de groep of familie sturen u alle items die ze willen opnemen . Deze kunnen uitnodigingen , krantenknipsels , foto's , brieven , akten , titels en iets anders van betekenis . Neem voldoende tijd om alle gegevens te verzamelen . Vraag anderen om te scannen in en e-mail alle items om u tijd te besparen . Dit proces duurt meestal langer dan je denkt , dus goed vooraf te plannen . Kopen van 2

Stel een duidelijke termijn voor het verzamelen van alles wat je nodig hebt . Wanneer de termijn is verstreken , geen nieuwe items te accepteren . Stel vervolgens de items in chronologische volgorde zo goed mogelijk . Raadplegen als dat nodig is als je onzeker bent .
3

Gebruik uw scanner om de items om een map toe te voegen anderen . Het is nuttig om een aparte map op uw computer maken voor dit doel . Zorg ervoor dat wanneer u items scannen of te verkrijgen van het internet dat je ze op de juiste label , anders zal uw computer generieke titels hechten . U kunt dit doen door rechts te klikken op de generieke titels en hernoemen van de bestanden . Organisatie is de sleutel om ervoor te zorgen dat uw diavoorstelling op tijd wordt voltooid . Afhankelijk van hoeveel data je hebt , kan het enkele weken duren om het scannen , opslaan en uploaden van bestanden te voltooien .
4

Als u muziek wilt toevoegen, vraag de muziek die je nodig hebt van cd's , of de aankoop van de downloads van het internet . Laad de muziek-cd's of downloads op uw computer de harde schijf om te hechten aan de presentatie wanneer de tijd komt . Het etiket van de muziek, zodat u het gemakkelijk kunt vinden . Misschien wilt u het op te slaan in een aparte map in de map presentatie .
5

Begin uw diavoorstelling ontwerp door te experimenteren met verschillende lay-outs , titels en achtergronden . Houd uw publiek in gedachten , dus het is een effectief en passend ontwerp . Wanneer u de foto's toe te voegen , kunt u ze schoonmaken met behulp van de ingebouwde fotobewerking in Microsoft PowerPoint . Experimenteer met foto lay-outs en bewerken als de tijd het toelaat . Niet alle van hen zal moeten worden bewerkt .
6

In de muziek tijdens het experimenteren met de timing van de foto's en andere materialen . Dit kan enkele uren , dagen of weken . U hoeft niet een hele song te gebruiken , kunt u het nummer fade-out of gebruik een medley
7

Heeft uw commissie toezicht en kritiek van het werk terwijl het geven van suggesties voor verbetering
< . . br > 8

Als de diavoorstelling wordt voltooid , opslaan op een USB-stick , externe harde schijf en /of cd . Misschien wilt u meerdere exemplaren hebben . Test de diavoorstelling op een paar verschillende computers alsook de projector zodat alles goed werkt op de grote dag .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een PowerPoint- Te…
·Hoe maak je een dia in PowerPo…
·Hoe kan ik nieuwe Plaatsaandui…
·Hoe te Themes in PowerPoint be…
·Hoe je kinderen hoe te gebruik…
·Hoe PowerPoint bekijken op mee…
·Hoe te Powerpoint converteren …
·Hoe te Organisatorische Grafie…
·Hoe kan ik een bijlage in Powe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe overbranden op Nero 
·Hoe te Javaw EXE installeren 
·Hoe te WAD bestanden creëren 
·Microsoft Office 2008 -taalprogramma's 
·Een reservekopie maken van alle Outlook …
·Hoe maak je een PowerPoint uploaden in S…
·Hoe je Drupal Metadata Configure 
·Hoe maak je een Afbeelding opslaan Vanui…
·Roblox : Hoe Afmelden Pagina's Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com