Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe PowerPoint converteren naar Video for Free
U kunt uw Microsoft PowerPoint-presentatie omzetten naar video gratis gebruik van de video -functie ingebouwd in PowerPoint 2010 . De conversie proces kan enkele uren duren als u een grote presentatie . Microsoft stelt u het proces te starten voordat je naar bed en laat hem tijdens de nacht. Als u importeert bestanden van oudere versies van PowerPoint die u nodig heeft om ze te converteren voordat u de video . Als de video klaar is kunt u het branden op een dvd , stuur het naar YouTube of uploaden naar uw eigen website . Instructies
1

Maak een PowerPoint-presentatie en sla het op . Neem geen macro's of OLE /ActiveX-besturingselementen in de presentatie . Deze zal niet omzetten naar video . Kopen van 2

Zet alle media uit oudere PowerPoint-bestanden geïmporteerd door te klikken op het tabblad " File " en vervolgens klikken op "Convert ". QuickTime media in de presentatie zal niet omzetten naar video , tenzij u een geschikte hulpprogramma van derden die het mogelijk maakt conversie .
3

Pas de instellingen voor de animaties in de presentatie hebt geïnstalleerd door te klikken op de " tabblad animatie " . Klik op "Play ". Klik op "Start " in de Timing groep en selecteer " Met vorige , " stel de vertragingstijd voor de tijd die u wilt de animatie te starten .
4

Sla de PowerPoint-presentatie .
5

Klik op het menu " File " en selecteer " Opslaan en verzenden . " Klik op "Create a video . " De standaardinstelling is een video voor " Computer & HD Displays " dat is een groot bestand met een hoge videokwaliteit . Om te zien andere opties klikt u op de pijl naast deze instelling .
6

Selecteer " Draagbare apparaten " een kwaliteit video met een kleine bestandsgrootte laag te creëren . Selecteer " Internet & DVD" naar een medium video kwaliteit met een middelgroot bestand te maken .
7

Selecteer "Niet gebruiken Opgenomen tijdsinstellingen en gesproken tekst " als u niet beschikt over een gesproken tekst of laser pointer in de diavoorstelling. Als je dat doet , op de pijl naast deze instelling en selecteer " Gebruik Opgenomen tijdsinstellingen en gesproken tekst . "
8

Klik op "Create Video . " Typ een naam voor de video in de naam tekstveld Bestand en selecteer een map om de video op te slaan . Klik op 'Opslaan'. Wachten op de video worden gemaakt . Dit kan enkele uren duren als het een lange presentatie .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe PowerPoint weergeven op ee…
·Cool Tips & Tricks voor Micros…
·Hoe PowerPoint PPS converteren…
·Kan ik een PowerPoint-presenta…
·Hoe maak je een PowerPoint Sli…
·PowerPoint-presentatie Help 
·Hoe te converteren PowerPoint …
·Hoe te Paginanummers verwijder…
·Hoe maak je een PowerPoint te …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik VHS films omzetten naar een D…
·Hoe kan ik een achtergrond met behulp va…
·Hoe to Change rubriek Styles in MS Word 
·Waarom zou Excel-werkblad gegevens verlo…
·Hoe te branden Twee dvd's Into One 
·Wat is Adobe Updater ? 
·Hoe te Paragraaf Niveaus aanpassen in Po…
·Hoe om uit te filteren Kleuren op Photos…
·Hoe te verwijderen Trojan - spy.HTML.Ban…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com