Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe kan ik een Audio Bestand naar een PowerPoint-presentatie synchroniseren
Met behulp van Microsoft PowerPoint , kunt u geluidsbestanden gebruiken om uw diavoorstelling presentaties te verbeteren . U kunt onder andere liedjes full-length in uw presentatie te spelen , evenals individuele geluidsfragmenten voor elke dia . U kunt sound bytes lus te maken of af te spelen slechts een keer en u kunt kiezen bij het maken van een geluid beginnen of eindigen in alle versies van PowerPoint . U kunt er ook voor kiezen om het geluid bytes die u niet meer wilt opnemen met uw presentatie te verwijderen . Instructies

Klik op 1 van de gewenste dia en selecteer " Insert" vanaf de bovenkant van de PowerPoint- scherm. Selecteer de optie " Media Clips " , selecteer " Geluid . " Selecteer " Geluid uit bestand " en zoek uw geluidsbestand of bestanden op uw harde schijf - als u een echte song - " . OK" en selecteer Voor geluidsfragmenten , selecteer " Geluid uit Mediagalerie " in plaats van " Geluid uit bestand . " Klik op de clip om deze toe te voegen aan de dia . Kopen van 2

Selecteer " Automatisch " of " Wanneer erop wordt geklikt " in het pop - up dialoogvenster dat wordt weergegeven nadat u een geluidsbestand te selecteren . " Automatisch " wordt het geluid te laten spelen , zodra de clips opent , terwijl " Wanneer erop wordt geklikt " zal het geluid alleen starten als u op het scherm klikt .
3

Loop geluiden , indien gewenst , door te klikken op de " Sound "-pictogram op uw dia . Ga naar het PowerPoint- menu aan de bovenkant van het scherm . De " Sound Options " paneel moet ook een optie genaamd " Loop Tot gestopt . " Vink het vakje aan naast deze optie aan loop je muziek.
4

Klik op " Animaties" aan de bovenkant van het scherm en selecteer de " Animation Custom " optie . Een venster moet openen op de rechterkant van uw scherm . Klik op het gewenste geluid uit de lijst om deze te markeren en klik vervolgens op de pijl rechts van de naam . Selecteer " Effect Opties " uit het drop - down menu dat verschijnt .

Selecteer opties 5 onder " Start afspelen 'en' Stop met spelen " onder het tabblad "Effect " die lijkt te selecteren als u wilt dat de nummer om te spelen of te beëindigen . Klik op " On klik " onder " Stop playing " om een ​​geluid te eindigen met de muis klik te maken . Selecteer "OK" wanneer u tevreden bent met de opties .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe Video invoegen in PowerPoi…
·Hoe PDF naar Powerpoint conver…
·Microsoft Excel 2007 gebruiken…
·Hoe maak je een Microsoft Powe…
·Powerpoint 2007 Hulpmiddelen v…
·Hoe kan ik een bestaande Power…
·Hoe je muziek en video toe aan…
·Open Bijlagen in Microsoft Pow…
·De Media Player Zal niet spele…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wordt Eu3 of Eu2 Better ? 
·Password Recovery in Symantec Endpoint 
·Hoe te Songs Veel branden op een single …
·Hoe te SIN -bestanden lezen 
·Hoe te Field codes Weergave in Microsoft…
·Hoe Computer Cursors maken 
·Hoe te updaten Symantec Endpoint Protect…
·Hoe te SCM bestanden installeren in GIMP…
·Hoe te Codefragmenten gebruiken in VWD E…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com