Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
De verschillen tussen een Powerpoint Template & een Powerpoint Achtergrond
Microsoft PowerPoint achtergronden en sjablonen zijn twee verschillende dingen . Een template geeft de presentator met een PowerPoint- formaat dat kan worden toegepast op tal van presentaties . Een achtergrond formatteert de achtergrond van een dia of alle dia in een presentatie . Achtergronden kan worden toegepast op een presentatie , die vervolgens kan worden opgeslagen als een sjabloon voor toekomstig gebruik . PowerPoint biedt gebruikers ook met een andere opmaak tool vergelijkbaar met sjablonen en achtergronden genoemd thema . Thema's nemen templates een stap verder door het verstrekken van vooraf opgemaakte stijlen . Achtergronden

PowerPoint
maakt gebruik van een functie genaamd " Achtergronden " om foto's , illustraties , watermerken , texturen , kleur of een verloop van kleuren toe te voegen aan een dia aan te passen . Achtergronden verschijnen altijd achter tekst en objecten in de dia en niet kan worden vervroegd met de opdracht te regelen . Het creëren van achtergronden is eenvoudig : de gebruiker gewoon met de rechtermuisknop klikt op een leeg gebied van de dia en selecteert " Achtergrond opmaken . " Van daar , de gebruiker de gewenste indeling van toepassing is en selecteert of toe te passen om alleen de een dia of op alle dia's in de presentatie .
Sjablonen

sjablonen
in PowerPoint te nemen achtergronden en gaan een stap verder . Gebruikers kunnen een achtergrond opslaan als een sjabloon toe te passen voor toekomstig gebruik en ook opslaan als sjabloon alle opmaak van tekst en eventuele voorwerpen toegevoegd aan hun presentatie . In principe is een sjabloon opgemaakt inhoud en tekst plaatsaanduidingen .

Niet alleen kunnen gebruikers hun eigen templates , maar PowerPoint wordt geleverd met vele pre - geformatteerde templates , als goed. Om te voorkomen dat u opmaak toepassen op alle content in elke dia , moeten de gebruikers het grootste deel van de opmaak presteren in het diamodel te vinden op het tabblad Weergave .
Het opslaan van een achtergrond als een sjabloon

Zodra de achtergrond is compleet met opgemaakte tekst placeholders en inhoud , dan is het klaar om te worden opgeslagen als een sjabloon . Bij het opslaan van de gebruiker " PowerPoint Template " ( . Potx ) bestandstype selecteert . Templates zijn te vinden onder het menu Nieuw bij het aanmaken van een nieuwe presentatie . PowerPoint-sjablonen bevinden zich door het selecteren van " Geïnstalleerde sjablonen . " Gebruikers vinden aangepaste sjablonen onder "Mijn sjablonen . " Na te zijn toegepast , kunnen gebruikers de sjabloon verder aanpassen door tekst en inhoud toe te voegen aan de diavoorstelling . Meer sjablonen zijn beschikbaar op Microsoft Office Online ( zie bronnen ) .
Thema

PowerPoint thema
worden vaak verward met templates . Echter , thema's zijn de gemakkelijkste en de snelste manier om een ​​presentatie te formatteren . Thema's bieden consistente opmaak van tekst , achtergronden , afbeeldingen, tabellen , slimme kunst , grafieken en andere objecten . Ze bieden ook een professionele look en feel van een presentatie . Gebruikers kunnen thema's aanpassen door het kleurenschema , waarin de kleuren van het lettertype verandert , de achtergrond , achtergrond afbeeldingen en andere objecten . Thema's zijn te vinden op het tabblad Ontwerpen en meer is te vinden op Microsoft Online ( zie bronnen ) .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te Woorden Bend op Microso…
·Hoe maak je een Powerpoint Ber…
·Hoe kan ik Formules Typ op Mic…
·Hoe naar Groot- PowerPoint-pre…
·Hoe kan ik een VBA ComboBox in…
·Wat zijn de kernelementen van …
·Hoe om Powerpoint op het web 
·Hoe om goede ideeën te krijge…
·Hoe PowerPoint 2007 Slide posi…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen Alle kleuren behalve …
·Hoe software Registry Disable 
·Hoe te Tally Backup Restore 
·iPhone Multitasking : Hoe om te praten o…
·Hoe Set Up Ventrilo Client 
·Hoe te converteren naar CSV XLS in UTF -…
·Hoe je Real Player Video's converteren n…
·Hoe te Velden berekenen in OpenOffice Ba…
·Hoe kan ik een Word- document te splitse…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com