Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe om goede ideeën te krijgen voor uw PowerPoint-presentatie
Een goede presentatie kan de wereld veranderen door het inspireren van anderen om op te treden op uw idee . Een slechte presentatie kan laten uw publiek verward , gefrustreerd en verveeld , het doden van uw idee voordat het van de grond komt . Grote presentatoren richten op een centraal thema , en presentaties maken , dat het naar huis rijden door het vertellen van verhalen . Zij maken gebruik van veel plaatjes en minimale tekst hun publiek betrokken en te vermaken . Als het gaat om PowerPoint , minder is meer . Wat je nodig hebt
Lokale bibliotheek
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Analyseer geweldige speeches . Volgens PowerPoint expert Nancy Duarte , alle grote speeches hebben dezelfde basisstructuur . Ze beginnen met wat is , ga heen en weer tussen wat is en wat zou kunnen zijn , dan eindigen met wat zou kunnen zijn . Het is de structuur Lincoln gebruikt voor de Gettysburg Address , Martin Luther King gebruikte voor zijn " I Have a Dream " speech en Steve Jobs gebruikt om de iPhone te introduceren in 2007 . Zoek boeken of sites die grote speeches hebben in hen en zie hoe je het gebruik van deze structuur kunt toepassen op uw volgende PowerPoint ontwerp .

Look 2 op magazine covers . Tijdschriften zijn experts op om de lezers wat ze willen en de verhalen op hun covers zijn zorgvuldig gekozen op basis van marktonderzoek. Als uw idee of bedrijf een relevant vakblad , leren de behoeften en wensen van uw doelgroep door het lezen van de covers van recente problemen .
3

Lees goede verhalen . Grote schrijvers zijn altijd goede verhalenvertellers sinds verhalen betrekken de lezer en krijgen ze emotioneel betrokken bij het ​​onderwerp . Kijk voor boeken en artikelen met verhalen die betrekking hebben op uw onderwerp en denk aan manieren waarop u kunt een soortgelijke aanpak te gebruiken om verbinding te maken met uw publiek .
4

Bekijk andere presentaties . Waarom het wiel opnieuw uitvinden als anderen de basis al gelegd ? PowerPoint experts zoals Nancy Duarte en Guy Kawasaki hebben uitstekende presentaties die u online kunt bekijken . Zie referentie een voor koppelingen of vinden hun inhoud met een zoekmachine . YouTube is ook belast met overtuigende PowerPoint-presentaties , waaronder Steve Jobs ' productpresentaties, die grote ideeën die je kunt gebruiken .
5

Brainstorm . Na onderzoek toespraken , magazine covers , verhalen en andere presentaties , heb je genoeg frisse ideeën hebben voor nieuwe content. Gebruik mind - mapping software en post - it notes om deze ideeën toe te passen op uw presentatie . U uw kernbegrip kan zetten in het centrum van een mind - mapping -programma met links naar ondersteunende ideeën en de ideeën die ze hebben betrekking op . Dit geeft je een birds - eye view van de presentatie . U kunt ook elk idee op een post -it note en shuffle de toelichting rond schrijven totdat de stroom van informatie het beste werkt voor uw presentatie .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe PowerPoint 1997 upgrade na…
·Hoe te Fonts embedden in Power…
·Hoe PowerPoint 2007 Bewerken 
·Hoe Microsoft PowerPoint Softw…
·Hoe te Marges aanpassen in Pow…
·Hoe PowerPoint- dia's Cite 
·Hoe maak je een hyperlink in P…
·Hoe kan ik HTML insluiten in e…
·Hoe maak je een gelaagde anima…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Powerpoint converteren naar DivX 
·Hoe maak je een MP4 branden op een DVD o…
·Hoe Laptop Battery Backup Verhoog 
·Hoe kan ik een bestand locatie aan de on…
·Hoe te verwijderen Antivira AV 
·Hoe kan ik converteren een Microsoft Wor…
·Hoe om de tekst uit een beschermde PDF 
·Hoe kan ik meerdere componenten Bewerken…
·Hoe te Screensavers branden op DVD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com