Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
PowerPoint Technieken voor Goede presentaties
De meeste presentatoren hebben gehoord van de dood door PowerPoint . Het is een veel voorkomende uitdrukking die wordt gebruikt door presentatoren en het publiek en de leden zowel om saaie PowerPoint-presentaties te beschrijven . Echter , kunnen presentatoren de benodigde inhoud communiceren en te vermijden dat leden van het publiek om te slapen door het volgen van een paar eenvoudige regels bij het maken en leveren van een presentatie . Presentatie Design Rules

Bepaalde ontwerpregels
bestaan ​​dat elke presentatie moet volgen . De eerste regel van een goede presentatie is om niet overdrijven . Presentatoren moeten niet bevatten te veel - te veel animatie , te veel afbeeldingen of te veel pit . Succesvolle presentaties inhoud op een efficiënte manier en nemen de perfecte hoeveelheid content versus flair . De extra's niet overschaduwen het materiaal . Een andere regel is de extra's , zoals foto's en grafieken en effecten , moeten in overeenstemming met het thema van de presentatie en consequent zijn in de hele presentatie . Gebruikers moeten niet cartoons en foto's die niet beschikken over dezelfde look en feel toe te voegen . Publiek als een consistente , gladde presentatie.
Presentatie Tekst Regels

Tekst
moet duidelijk en gemakkelijk leesbaar te zijn op een geprojecteerd scherm . Het mag nooit kleiner zijn dan 14 -punts lettergrootte. Fonts moet ook in een sans - serif lettertype stijl , zoals Arial , versus een serif lettertype stijl , zoals Times New Roman . Serif - style fonts neiging om te verschijnen wazig wanneer ze worden geprojecteerd . Fonts moet ook in hoog contrast met de achtergrond. Als de presentatie achtergrond donker is , de tekst moet licht zijn . Informatie moet worden gepresenteerd in een lijst met opsommingstekens . Deze kogels mag niet meer dan zeven woorden per kogel , en dia's mag niet meer dan zeven belangrijkste bullet points per slide hebben . Met meer woorden per kogel en meer kogels per dia maken het publiek leest de dia en niet gericht op de presentatie .
Oefenen van een presentatie

Een presentator moet de praktijk van de presentatie voorafgaand aan het leveren van het. Dit moet hardop worden gedaan . Door het beoefenen van de diashow hardop , de presentator wordt niet alleen meer vertrouwd zijn met het uitvoeren van de presentatie , maar dit helpt ook de presentator bepaalt dat de inhoud duidelijk is en dat de informatie ondersteunt de belangrijkste punten . Het beoefenen van de zitting hardop helpt de presentator bepalen of de presentatie ontmoette haar beoogde resultaten .
Het runnen van een presentatie

Omdat in voor een publiek kan zenuwslopend zijn . Echter , zorg ervoor dat de presentatie volgt een aantal eenvoudige ontwerpregels en oefenen van de presentatie vooraf gaat een lange weg in het waarborgen van de presentatie op rolletjes loopt . Terwijl in voor een publiek , is het essentieel voor een presentator om te ontspannen en natuurlijk . Een ander belangrijk punt in het runnen van een succesvolle PowerPoint-presentatie is te maken oogcontact en interactie met het publiek . Waarschijnlijk de dodelijkste daad die een presentator kan vertonen is lezen . Het lezen van de presentatie materialen maakt de presentator lijkt saai en monotoon , dat is de ultieme dood door PowerPoint .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te spelen van een PowerPoi…
·Hoe maak je een PowerPoint-pre…
·Hoe PowerPoint presentaties co…
·Hoe kan ik een object in Power…
·Hoe te Hand-outs in Powerpoint…
·Hoe maak ik een schets voor Po…
·Hoe te voegen een WMV in Power…
·Hoe te importeren van een AVI …
·Hoe te Crop Afbeeldingen behul…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe je Age of Empires 2 Hack om Onbeperk…
·Kan een videobestand worden getrimd en b…
·Hoe weet ik of mijn laptop Ondersteunt C…
·Hoe maak je een afbeelding bijsnijden in…
·Rootkit Removal 
·? Hoe kan ik toevoegen een extra audio t…
·Hoe je tekst invoegen in Photoshop CS 
·Hoe Vergelijk bestanden in Microsoft Exc…
·Wat is het verschil tussen Client & Serv…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com