Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Wat is een Powerpoint Slide ?
Het runnen van een diashow voordat Microsoft PowerPoint kwam op het toneel gebruikt voor optuigen betrekken van een zeer zware en langzame machine , zachtjes het plaatsen van fragiele film dia's in een cirkelvormige spoel , het toevoegen van de spoel in de projector en naar beneden te trekken een groot scherm . Met PowerPoint , de focus van de diashow is nu volledig op de glijbaan , een elektronische replica die iets kan houden van tekst naar films , en kan worden geprojecteerd op computerschermen , videoschermen en gedownload van het internet . Identificatie

Een PowerPoint- dia
is de bouwsteen van een PowerPoint-presentatie . PowerPoint-dia's zijn gemaakt om een digitale weergave van de film oude - stijl en kartonnen dia's in een projector zijn. Na het openen van de PowerPoint software , wordt de standaard schuif het hoofdgedeelte van het scherm . De software configureert de standaard dia te passen op een 11 -inch met 8,5 -inch pagina , maar dit kan worden veranderd , en lijkt wit met twee click-to - voegen tekstvakken , die wordt standaard zwarte tekst .
< Br >
Veranderende Slides

Het allereerste wat een PowerPoint- gebruiker zal doen is verandering of interactie met een glijbaan . PowerPoint standaard de eerste dia in de presentatie naar een titeldia , waar de gebruiker de naam van de presentatie of andere informatie kunnen typen . Op elk punt in het proces van het werken met de glijbanen , de gebruikers hebben opties zoals het toevoegen van tekstvakken , afbeeldingen en multi - media , het thema te wijzigen of de achtergrondkleuren van de dia's en het aanpassen van de dia's . Tekst toevoegen aan een dia kan de taak gebruikers die het meest uit te voeren . Dit kan zo simpel zijn als het typen in een reeds opgenomen tekstvak toe te voegen kogels, resizing tekst , het verschuiven van dozen rond op de glijbaan en het toevoegen van hyperlinks .
Moving Slides

tegenstelling tot lange tekstverwerkingsdocumenten waar de pagina's stromen van de ene naar de volgende , PowerPoint- slides individueel worden beschouwd . Dit is handig wanneer gebruikers willen herschikken of de dia orde . Rennen de linker derde van de PowerPoint- scherm is een slide deck . Om dia's te verplaatsen , een gebruiker heeft om gewoon een keer klikken op de dia en sleep deze omhoog of omlaag in het dek . De dia wordt vervolgens gedropt in plaats en alle dia shuffle neer men zich aan te passen .
Geavanceerd Glijbanen

Een PowerPoint- dia kan gaan van lege witte beginscherm om iets veel geavanceerder met slechts een paar klikken . Tab en de werkbalk van het programma " Insert " bieden mogelijkheden voor het toevoegen van video 's /films en audiofragmenten om de dia's , wat betekent dia gaan van gewoon op de pagina te verplaatsen van stukken in het moment van de tijd . PowerPoint biedt ook mogelijkheden om de dia's zelf een beetje actiever te maken , door middel van "Animaties " en " Transitions , " met inbegrip van opties waar dia's - of de voorwerpen die op hen - in-en uitfaden , veeg , zigzag van hoek om de hoek en spin .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te Sync Audio naar PowerPo…
·Hoe maak je een diavoorstellin…
·Hoe kan ik een spreadsheet in …
·Verschillende indelingen voor …
·Hoe te Accents Doe Letters in …
·Hoe maak je een nieuwe PowerPo…
·Hoe kan ik een SWF -bestand in…
·Powerpoint 2007 Animatie Tips 
·Hoe te dianummers In een Power…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te Numbers opmaken in Excel 2003 
·Hoe kan ik Word 2007 Ga kijken als Word …
·Hoe de Media Player Classic 's Geschiede…
·Hoe maak Oudere Intel webcammodellen wer…
·Wat is de extensie Axe ? 
·Wat Is FreeBSD ? 
·Hoe te Quicken Incassanten Delete 
·Hoe toegang Adobe Illustrator Bestand In…
·Geld Shop Games 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com