Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe je twee PowerPoint-presentaties Samen Merge & Handhaving van de Opmaak
Met alle verschillende templates , achtergronden , lettertypes en glijbaan stijlen , Microsoft PowerPoint-presentaties zijn als sneeuwvlokken - geen twee zijn ooit hetzelfde . Nadat u de tijd om een ​​PowerPoint- thema te maken hebt besteed , wil je niet om al dat werk te verliezen wanneer het samenvoegen van het in een andere presentatie . Maar je zou niet willen beginnen vanaf nul en moet alles opnieuw maken . In plaats daarvan , het behoud van uw PowerPoint- formaten bij invoegen dia's en maak een groot dek uit twee kleinere. Instructies
1

Dubbelklik op het pictogram van PowerPoint of navigeer naar het op de computer en start de software . Klik op het tabblad "Bestand" , klik op "Open " en blader naar de eerste presentatie , de ene vindt u de tweede presentatie in de samen te voegen . Dubbelklik op de naam van de presentatie en het zal openen bij de eerste dia vertoning en de dia dek aan de linkerkant van het scherm . Kopen van 2

Dubbelklik op het pictogram opnieuw om een tweede PowerPoint openen venster en ga naar de tweede presentatie . Als u twee beeldschermen , openen een op elke .
3

Klik op het venster met de presentatie te kopiëren om het eens te richten en , indien het gebruik van een enkele monitor , breng het naar het scherm . Klik op een van de dia's op de dia dek aan de linkerkant van het scherm om de dia dek in focus gezet . Klik op de "Select " knop aan de rechterkant van het lint onder het tabblad "Home " op de tweede dia dek . Klik op ' Alles selecteren '. Merk op dat alle dia's in de schuif dek zijn geel gemarkeerd .
4

Druk op de " Ctrl " en " C " toetsen om de dia's te kopiëren . Klik in de dia dek op de oorspronkelijke presentatie . Plaats de cursor in tussen de dia's op de oorspronkelijke dek waar de nieuwe dia's moeten worden samengevoegd , zoals tussen dia's 2 en 3 of na de laatste dia in het dek . Druk op de " Ctrl " en toetsen " V " om te plakken in de nieuwe dia's , met behoud van hun opmaak .
5

herschikken elke dia rond het dek , als u dat wilt , door op een en deze omhoog te slepen of van de glijbaan dek in zijn nieuwe plek .
6

Sluit de tweede diapresentatie , degene die je gekopieerd , zonder op te slaan . Op de pas gefuseerde diavoorstelling , klikt u op het tabblad "Bestand " , klik op "Opslaan als ", typ een naam voor de gecombineerde presentatie en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een kookboek op Po…
·Hoe te importeren PowerPoint n…
·U kunt omkeren van een PowerPo…
·Hoe kan ik foto's In een Power…
·Hoe maak je een Pivot Grafiek …
·Hoe te openen met ingeschakeld…
·Hoe maak je een dia behulp van…
·Hoe kan ik meerdere foto's inv…
·Hoe maak je een programma vanu…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Remote Desktop Connection Geschie…
·Hoe te Privacybescherming Alert Verwijde…
·Hoe de optie Opslaan als PDF voor HP Fla…
·Hoe de Scale tool in Adobe Illustrator G…
·Hoe te Mdf branden op CD 
·Hoe maak je een film Border in Word toev…
·Wat is Mirar ? 
·Tutorial over Microsoft Word Afdruk same…
·How to Get Excel op Vragen bij openen vo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com