Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe een Paragraaf opmaken voor PowerPoint
Microsoft PowerPoint-presentaties bestaan ​​vaak uit dia's gevuld met praten punten , maar corralling al die informatie in leesbare alinea's kan een baan op zich . Hoewel PowerPoint biedt een standaard uiterlijk voor leden op de dia's , met zwarte tekst en een groot lettertype , kan je je presentatie is beter gediend met een ander uiterlijk . Alinea's opmaken in PowerPoint vereist het maken van keuzes die uw boodschap over te brengen aan kijkers in de best mogelijke manier . Instructies
1

Start PowerPoint en klik op het tabblad "Bestand" . Klik op de optie "Open" en blader naar de presentatie met de paragraaf te formatteren . Dubbelklik op de bestandsnaam . Wanneer de presentatie wordt geopend , drukt u op de " Page Down " -toets op het toetsenbord om naar de dia met de paragraaf te bladeren .

Highlight 2 alle tekst in de paragraaf . Klik op het tabblad "Home " aan de bovenkant van het scherm . Open het menu " Tekengrootte " , waarin een klein aantal op het heeft , en kiest een groter of een kleiner lettertype . Houd uw publiek en de voorstelling in het achterhoofd --- als u zult projecteren op een scherm , je wilt dat je paragraaf zo groot en makkelijk te lezen als mogelijk op de dia .
3

Open het menu " Lettertype " , direct aan de linkerkant van het menu Grootte lettertype . Kies een nieuw lettertype voor de paragraaf , zoals een gemakkelijk te lezen Arial of Times New Roman , zowel die komen geïnstalleerd met PowerPoint .
4

Klik op de " Tekstkleur " knop , die eruit ziet als een "A " met een rode streep eronder . PowerPoint paragraaf tekst is zwart standaard . Klik op een gekleurd vierkant om de paragraaf tekstkleur opmaken . Controleer of de tekstkleur niet in combinatie met de glijbaan achtergrondkleur als u gebruik maakt van een gekleurde achtergrond of thema .
5

Klik ergens in de paragraaf . Klik op de " Bullets " knop , in de linkerbovenhoek van de sectie Paragraaf van het lint , om de paragraaf te zetten in een ingesprongen kogel . Te breken van de paragraaf in meer kogels , klikt u op de cursor links van het teken op de volgende kogel te starten en druk op de toets " Enter " , het toevoegen van een nieuwe regel en een kogel . Herhaal voor meerdere kogels uit te maken van de paragraaf .
6

Klik op de rand van het tekstvak te brengen haar gestippelde blauwe lijn . Klik op de linker-of rechterrand van de grens en sleep deze in de richting van het midden , waardoor de grootte van het tekstvak en het creëren van meer witte ruimte op de dia .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een Mac gebruiken …
·Hoe maak je een histogram in P…
·Hoe maak je een productcode vo…
·Microsoft Word Vs . Microsoft …
·Hoe maak je een Y -Bar symbool…
·Hoe je foto's importeren in ee…
·Hoe je twee PowerPoint-present…
·Hoe maak je een dia in PowerPo…
·Hoe maak je een Link hernoemen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de computer gebruiken om Graph Out e…
·Hoe te branden van een bootable beeld na…
·Hoe maak je een Atom -processor met een …
·De Avast Standard Shield Provider is nie…
·Hoe te Bijlagen invoegen in een knooppun…
·Hoe maak je een Wazige lettertype in Wor…
·Hoe maak je een kort verhaal met PowerPo…
·Hoe je mailbox Permissions Reset 
·Hoe te Borders verdienen met een rechtho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com