Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe PDF-bestanden creëren met MS Word PDFMaker
Het Portable Document Format ( PDF of als het is algemeen bekend ) is uitgegroeid tot de standaard portable en afgedrukt document formaat . De maker van de specificatie , Adobe , maakt het gemakkelijk voor gebruikers om toegang te krijgen en creëren van PDF-bestanden . In feite , is het mogelijk om PDFMaker software die naadloos integreert met Microsoft Word , zodat u PDF- bestanden maken van je Word-documenten te installeren en te gebruiken . Wat je nodig hebt
Adobe Acrobat ( Standard of Professional ) op MS Office of MS Word
PDFMaker
Toon Meer Aanwijzingen
Bereid uw systeem om PDF-bestanden
Creëren < br > 1

Installeer Adobe Acrobat Suite op uw computer . Hoewel Adobe biedt Acrobat Reader gratis te maken of werken met PDF- bestanden in een meer verfijnde manier , is het noodzakelijk om te kopen en installeren van de Adobe Acrobat Suite ( Professional of Standard -versie ) . Zodra het is geïnstalleerd , zijn er echter een aantal downloads beschikbaar om het programma te verbeteren . Kopen van 2

Download PDFMaker uit de Adobe-website en installeer deze ( zie bronnen hieronder ) . De installatie is vrij eenvoudig , het enige wat je hoeft te doen is lopen het exe-bestand en zorg ervoor dat de macro's zijn ingeschakeld in MS Word . . U kunt dus dan doen door naar 'Extra ', ' Macro ' en vervolgens ' Beveiliging ' en de instelling " Medium " te selecteren . Elk document of functie die macro's gebruikt zal dan leiden tot een vraag om bevestiging , zodat u PDFMaker inschakelen .
3

Bewaar een kopie van uw Word-document in de originele opmaak . Om uw PDF te maken , wordt u het wijzigen van de standaard printer , wat kan leiden tot een aantal van de oorspronkelijke opmaak gegevens verloren gaan . Het is een goed idee om een ​​kopie van het origineel , zodat u deze instellingen kunt herstellen .
4

Pas elke afdrukopties in het menu Extra van MS Word . Nu is het tijd om pagina grootte, resolutie of andere opties die specifiek zijn voor het document wordt u omzetten aanpassen .
5

Stel de Adobe PDF-printer als uw standaard printer . Ga naar ' Start' en vervolgens "Instellingen " en vervolgens "Printers " en klik op de " Adobe PDF " icoon . Wanneer het dialoogvenster verschijnt , selecteer " Kies als standaard . "
6

Preserve inheemse lettertypen door het Adobe PS -printerdriver configureren . In het menu van de printer klik op " Eigenschappen" en vervolgens het tabblad " Algemeen " . Selecteer " Printing Preferences " en vervolgens " Lay-out " en vervolgens " Geavanceerd" en activeer de PostScript- opties . Zodra je dit hebt gedaan , kies " TrueType Font Download " en selecteer " Inheemse TrueType " van het dialoogvenster .
Convert MS Word-documenten naar PDF -bestanden in Acrobat
7

Open Adobe Acrobat en navigeer naar het menu Bewerken . Kies " Voorkeuren ", dan " Convert to PDF " en kies MS Office als het programma van waaruit u zal omzetten .

Klik 8 " Instellingen bewerken " en kies uw conversie-instellingen . Er zijn een aantal functies die in deze stap kan worden toegepast , waaronder het creëren van een nieuwe bestandsnaam en het mogelijk maken verschillende toestemmingen voor het PDF-bestand .
9

Klik op " Microsoft Office-documenten " in de File Type lijst en blader naar het bestand dat u wilt converteren . Klik op " Open" als je eenmaal hebt gevonden , en wacht terwijl het document wordt geopend in MS Word . Wanneer het wordt geopend , zal Adobe automatisch het bestand te converteren met PDFMaker .
Convert MS Word-documenten naar PDF -bestanden in Word
10

Maak aanpassingen aan het document naar de verwerking te verminderen tijd . Het is een goed idee om het aantal lettertypen in het document te verminderen en maken grote tabellen of grafieken kleiner . Je moet ook de marges aan te passen aan ten minste 0,8 inch tot hyperlinks tegemoet .
11

Selecteer uw conversie-instellingen , indien zij niet reeds aangepast aan uw standaardinstellingen . Selecteer " Adobe PDF ( Maker ) , " en vervolgens " Change Conversion Settings " en gebruik de tabbladen Instellingen en Beveiliging om eventuele laatste wijzigingen om machtigingen , bestandsnaam of tekst inbedding .
12

Zet het bestand te maken . Klik op de " Convert to AdobePDF " icoon op het Word- werkbalk of selecteer " Adobe PDF " en vervolgens " Converteren naar Adobe PDF . "
13

Naam van het bestand , kies een standaardlocatie en klik op "Opslaan . "

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe te exporteren naar PDF Pap…
·Waarom heeft mijn printer prin…
·Hoe kan ik een bestaande PDF b…
·Hoe kan ik een HTML-bestand op…
·Hoe maak je een PDF convertere…
·Hoe te converteren Scant JPEG …
·Hoe om te gaan met voorwerpen …
·Hoe kan ik een gescande PDF- d…
·Nadelen aan het PDF -formaat 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Muslin creëren in Photo…
·Hoe te Trend Micro Client Server Agent V…
·Hoe te Marker Strokes maken in Photoshop…
·Hoe TS bestanden met behulp van VLC Play…
·Hoe maak je een Checkbook Balance Met ee…
·De gemeenschappelijke standaard letterty…
·Hoe te Exponenten Typ in MS Word 
·Hoe te VLC omzetten naar WAV 
·Hoe maak je een gecodeerd Disk Image 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com