Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
PRN naar PDF conversie
Een PRN ( printer ) -bestand is een bestand dat wordt gegenereerd door een PostScript-printer standaard . Wanneer u een document maakt en " printen naar een bestand , " u wordt gevraagd om het bestand op te slaan als een PRN . De PRN slaat uw document gegevens . Het is gemakkelijk om een PRN-bestand converteren naar een PDF-bestand , er zijn slechts een paar eenvoudige stappen uit te voeren . Print de File

Zodra u klaar bent met het maken van uw document in uw tekstverwerker , spreadsheet of een ander programma , drukt u het bestand naar uw PostScript-printer . Dit zal het PRN-bestand te maken . Vergeet niet te gaan naar " Eigenschappen" in het menu printer om ervoor te zorgen dat de instelling aan uw wensen . Bijvoorbeeld , als u wilt dat het bestand van de printer om af te drukken als een landschap document in plaats van verticaal , deze optie zal worden gevestigd onder "Eigenschappen . "
Windows Verkenner

Er is niet veel wat je kunt doen met een PRN-bestand , dus het moet worden veranderd naar een ander formaat voordat u probeert om het te converteren naar een PDF . Er is een eenvoudige manier om dit te doen zonder de noodzaak van extra software . Nadat u het document afdrukt naar een PRN-bestand , opent u Windows Verkenner . Navigeer naar waar je het bestand hebt opgeslagen . Het bestand moet worden opgenomen met zowel de naam en PRN extensie . Rechtermuisknop op het bestand en kies " Naam wijzigen . " Verwijder de PRN -extensie en te vervangen door " . Ps " ( staat voor PostScript -bestand ) . Vervolgens klikt u buiten het bestand op te slaan met de nieuwe extensie .
Conversie

Nu dat je een PS- PostScript-bestand , heb je veel verschillende opties voor het draaien in een PDF . Als u Adobe Acrobat , kunt u gewoon kiezen " PDF Create" en vind uw PS-bestand om het te veranderen naar PDF-formaat . U kunt ook online gaan naar de website van Adobe en het bestand converteren naar PDF gratis voor de initiële conversieprijs . Als u de oudere Adobe Distiller standalone programma op uw computer , die specifiek aanvaardt PS-bestanden , kunt u het PS-bestand converteren naar PDF -formaat . Klik dan op " File " en vervolgens " Open ", vindt de PS-bestand waar u dit hebt opgeslagen en kies vervolgens een nieuwe naam voor het te veranderen naar PDF-formaat .
< Br >

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe maak je een PUB -bestand o…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te Microfilm converteren n…
·Hoe PDF-bestanden compileren 
·Hoe een wachtwoord beveiligd P…
·Hoe kan ik een HTML- tabel con…
·De Format Structuur van een PD…
·Hoe kan ik een handtekening on…
·Hoe maak je een VB 6.0 Gegeven…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Brood War Hacks in Starcraft 
·Hoe te beginnen op een lege pagina in Ac…
·Hoe maak je een Adobe PDF 
·Hoe kan ik een bewoonde planeet maken in…
·Hoe om bestanden te kopiëren van DVD na…
·Hoe gebruik je een Modulo om de laatste …
·Hoe maak je een geselecteerde cel Kopië…
·Hoe te converteren WMV naar 3GP 
·Hoe Word- documenten Scrub 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com