Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe Word- documenten Scrub
Verborgen gegevens in een document kunt meer over u en uw bedrijf dan je zou denken onthullen. Wanneer u een document in Microsoft Word 2010 maken en gebruiken spoor wijzigingen in het document herzien , deze wijzigingen nog steeds bestaan ​​in het document als het gaat om de volgende persoon . Naam van de auteur , bedrijfs-en route-informatie kan ook worden verborgen in Word -documenten . Om de privacy van uzelf en uw bedrijf te beschermen , schrobben verborgen gegevens in Word 2010 met behulp van de Document Inspector . Wat je nodig hebt
Word 2010
Toon Meer Aanwijzingen

Start Word 1 en het document dat u wilt schrobben openen . Klik op het tabblad "Bestand" in de linkerbovenhoek , klik op "Opslaan als" uit het drop - down menu .

Type 2 een " nieuwe naam " in het veld Bestandsnaam om een ​​kopie van opslaan het originele document . Sommige documenten moeten verborgen gegevens te gebruiken , volgens Microsoft , dus een kopie van het document om mee te werken te maken . In de kopie van het document , klikt u op het tabblad " File " en klik op ' Info '.
3

Klik op de " Bereid je voor op Sharing " tab en klik op ' Controleren op problemen . " Klik op ' Document controleren " om het Document Inspector dialoogvenster . Er zijn zes categorieën inspectie , inspecteren het document voor verborgen informatie zoals commentaren en revisie veranderingen , kop-en voetteksten , document server eigenschappen en aangepaste XML . Ook zoeken naar en verwijderen van persoonlijke informatie, zoals naam van de auteur en de bedrijfsgegevens . Controleer de categorieën die u wilt controleren . Als er gebieden die u niet wilt controleren , schakelt u het selectievakje uit .
4

Klik op de knop " Controleer " om het document te inspecteren . Met Documentcontrole controleert het document en de resultaten worden getoond . Een blauw vinkje in de voorkant van een categorie geeft aan het document werd geïnspecteerd , maar geen verborgen gegevens van dat type bestaan. Een rood uitroepteken toont verborgen informatie bestaat in een bepaalde categorie . Om verborgen gegevens te verwijderen , klikt u op de "Remove All " knop aan de rechterkant van de categorie titel . De computer scrubs gegevens . Opnieuw inspecteren het document of sluit het vak .
5

Sla de geschrobd kopie van het document .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Lost Word-docu…
·Hoe je alle Kruisverwijzingen …
·Hoe te Stijlen en opmaak toepa…
·Hoe de Paragraaf Symbol Delete…
·Hoe u ISO converteren naar UTF…
·Hoe maak je een Running Head v…
·Hoe kan ik een adreslabel make…
·Hoe maak je een dialoog box in…
·Hoe kan ik een afbeelding Zet …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te debet en credit in Excel 
·Een back-up van grote hoeveelheden gegev…
·Problemen oplossen met een . PDF 
·Hoe AVI Transfer naar DVD 
·Hoe maak je een website met behulp van M…
·Hoe te Powerpoint converteren naar Flash…
·Microsoft Licensing FAQ 
·Wat is de extensie RC ? 
·Hoe maak je een Video Look Like gekraste…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com