Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe je e-mails uittreksel uit een . PDF
Het Portable Document Format ( PDF ) bestandstype wordt gebruikt om printbare bestanden om te zetten in een document dat kan worden gelanceerd en bekeken door iedereen met een PDF -reading applicatie . Het soort informatie in een PDF varieert afhankelijk van de bron programma waarmee het bestand is gemaakt . Met de juiste toepassing van de informatie uit deze bestanden , inclusief e - kunnen in een databestand worden verwijderd en overgebracht naar andere programma's , zoals databases of spreadsheets . Wat je nodig hebt
PDF -writing programma
Spreadsheet programma
Toon Meer instructies
Hoe je e-mails uittreksel uit een PDF

Download 1 en installeer een PDF het creëren van toepassing op uw computer . Er zijn kosten verbonden aan veel PDF- makers , zoals de Adobe Acrobat- familie van programma's . Ten behoeve van het extraheren van gegevens uit een bestand, kan een minder dure of gratis programma gebruikt . PDFill , die beschikbaar is kosteloos , wordt gebruikt in de stappen die volgen . Ongeacht de PDF-creator die u kiest , zorg ervoor dat u kiest heeft een functie waarmee u de PDF om te zetten in een databestand . Kopen van 2

Start de " PDFill PDF Editor " toepassing van de PDFill map. Klik een keer op het menu "Bestand " en een keer op "Open nieuwe PDF- Project . " Gebruik de " Look in "-functie van de "Select " -venster naar de map waarin het PDF- bestand wordt opgeslagen lokaliseren . Klik eenmaal op de bestandsnaam van het document dat de e-mail de gegevens die u wilt uitpakken en klik eenmaal op bevat 'Openen'.
3

Selecteer " Import /Export Formulieren Gegevens " van het menu "Bestand " . Klik op de ' Exporteren naar Tekst "knop op de " Import /Export " dialoogvenster . Zorg ervoor dat de ' File type " wordt genoemd als een tekstformaat , zoals" TXT . "Kies een naam voor het bestand en typ dit in het veld " Bestandsnaam " en klik eenmaal op" Opslaan ".
< Br > 4

Lanceer een spreadsheetprogramma . Microsoft Excel wordt gebruikt in de volgende stappen , maar meest populaire spreadsheetprogramma gebruik van dezelfde werkwijze . Klik een keer op de " Open " pictogram op de werkbalk standaard . Op de "Open" dialoog box , er zeker het veld " File type" wordt genoemd als de tekst formaat dat u in stap 3 hebt geselecteerd . Gebruik de " Look in " menu naar de map waarin u het tekstbestand wilt opslaan , selecteert u de bestandsnaam in en klik op 'Openen'. De gegevens uit de PDF zal verschijnen in de spreadsheet .
5

Verwijder alle gegevens die u niet nodig hebt in de spreadsheet . Afhankelijk van het type en de hoeveelheid informatie die in het source bestand, kan de rijen en kolommen worden gevuld met onnodige tekst . Markeer elke rij of kolom header . Klik een keer op " Edit" en een keer op " Delete " om de volledige rij of kolom te verwijderen . Om de inhoud van een cel wilt verwijderen, markeert de cel en druk op de ' Delete ' ( Del ) toets . Als u een kolom , rij of cel te verplaatsen , klikt u eenmaal op de kop-of hele cel en een keer op de grens van het geselecteerde gebied en sleep het naar een nieuwe locatie terwijl u de muisknop ingedrukt houdt . Informatie in elke cel kan worden gemarkeerd en gekopieerd door rechts te klikken eenmaal op de geselecteerde tekst en het selecteren van "Kopiëren . " De gekopieerde gegevens kunnen vervolgens worden geplakt in een ander programma , zoals een tekstverwerker .
< Br >

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe kan ik een e - Books VBK c…
·Hoe PDF Afbeeldingen Creëren 
·Hoe PDF resolutie verkleinen 
·Hoe PDF-bestanden converteren …
·Hoe verander je MPP naar PDF ?…
·Hoe Word 97 -bestanden convert…
·Hoe kan ik Excel -bestanden co…
·Hoe te vullen in een PDF -form…
·Hoe PDF bewerken Met File Conv…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Eenvoudige instructies voor Powerpoint 2…
·Hoe te verwijderen MyBook Smartware 
·Hoe te UPS WorldShip Gegevensoverdracht 
·Hoe te EasyTune 5 gebruiken voor het aan…
·Cool Paper Effects in Photoshop 
·Multilayer technieken in Photoshop 
·iTunes Track Bestelling sorteert Onjuist…
·Word Dwingt een extra blanco pagina bij …
·Wat is de extensie . XPS ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com