Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe maak je een Save -knop toe aan een bestaande PDF -formulier
Portable Document Format ( PDF ) is een type bestand dat wordt gebruikt om materiaal dat is gemaakt met verschillende programma's in een document dat is universeel zichtbaar door elke gebruiker met een PDF- applicatie lezen zetten , zoals Adobe Reader . Een gemeenschappelijk gebruik van PDF-documenten is om ze te posten als interactieve formulieren op websites of als bijlagen in e-mail . PDF- vormen kunnen worden gemaakt met een verscheidenheid aan functies , afhankelijk van het programma gebruikt om ze te maken . Veel velden worden toegevoegd aan de PDF vorm , zoals een knop waarmee de gebruiker het formulier slaan . U kunt een save knop toe te voegen aan een bestaande PDF-formulier , met het juiste programma , door het volgen van een paar stappen . Wat je nodig hebt
PDF schriftelijk programma
Toon Meer Instructions
Gebruik een commerciële PDF Writing Program
1

Download een commerciële PDF schriftelijk verzoek . Er zijn vele PDF schrijven van programma's beschikbaar voor aankoop . Voorafgaand aan een programma te selecteren , zorg ervoor dat degene die je kiest heeft een vorm -functie waarmee u een interactieve knop toevoegen aan bestaande PDF-documenten . Adobe Acrobat Pro , die wordt gebruikt in de stappen die volgen , een interactief button tool. Omdat Acrobat Pro is iets duurder , probeer dan de gratis trial -versie die beschikbaar zijn van de website van Adobe is . Kopen van 2

Lancering Adobe Acrobat Pro en open het bestaande PDF-formulier aan waarop u wilt een save knop toevoegen . Selecteer "Open " in het menu "Bestand " om toegang te krijgen tot de "Open" dialoogvenster . Open de map waarin de bestaande PDF-formulier wordt opgeslagen met de " Look in " menu . Klik eenmaal op de bestandsnaam en een keer op de knop "Openen" .
3

Selecteer de optie " Formulieren " uit het menu "Extra " . Deze actie zal een lijst met beschikbare formulieren tools om de juiste te genereren . Klik eenmaal op de optie " Button Tool " . Deze cursor verandert in een plusteken . Klik eenmaal op het gebied van het document waaraan u wilt de save -knop en sleep toe te voegen aan een passende omvang , terwijl de muisknop ingedrukt houdt . Een doos " Eigenschappen knop " zal genereren wanneer u de muisknop loslaat .
4

Klik eenmaal op de tab " Actie " . Gebruik het menu " Actie selecteren " om het " Uitvoeren van een menu-item ' te selecteren . Klik een keer op de knop 'Toevoegen' om een ​​lijst van beschikbare menu-opties te lanceren . Selecteer het " Bestand > Opslaan als" optie en klik eenmaal op de knop " OK " . Klik eenmaal op het tabblad "Opties " . Type " Opslaan" of "Opslaan als" in het veld " Label " om de toets te onderscheiden als een knop Opslaan . Gebruik de andere beschikbare opties om het uiterlijk van de knop Opslaan aan te passen . Klik een keer op de knop "Sluiten" wanneer u klaar bent met het aanpassen van de knop Opslaan eigenschappen . Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan om de vorm met behulp van de optie "Opslaan" onder het menu "Bestand " .
Gebruik een gratis PDF Writing Program
5

Download een gratis PDF het schrijven van toepassing . Er zijn verschillende PDF schrijven van programma's beschikbaar voor een gratis download . Voorafgaand aan een programma te selecteren , zorg ervoor dat degene die je kiest heeft een vorm -functie waarmee u een interactieve knop toevoegen aan bestaande PDF-documenten . PDFill , die wordt gebruikt in de stappen die te volgen en is beschikbaar voor een gratis download van de PDFill website , heeft een interactieve knop hulpmiddel .
6

Launch " PDFill PDF Editor " en open de bestaande PDF-formulier waaraan u wilt een save knop toevoegen . Selecteer "Open bestaand PDF- project" uit het menu "Bestand " om toegang te krijgen tot de "Open" dialoogvenster . Open de map waarin de bestaande PDF-formulier wordt opgeslagen met de " Look in " menu . Klik eenmaal op de bestandsnaam en een keer op de knop "Openen" .
7

Selecteer de " PDF Actie " optie uit het menu "Extra " . Deze cursor verandert in een plusteken . Klik eenmaal op het gebied van het document waaraan u wilt de save -knop en sleep toe te voegen aan een passende omvang , terwijl de muisknop ingedrukt houdt . Een doos " Link" zal genereren wanneer u de muisknop loslaat .
8

Gebruik het menu " Actie selecteren " om de "Launch Application of Document " optie te selecteren . Typ het huidige bestand in het veld "Application " . Type " Opslaan" in het veld " Operation " . Om de PDF-formulier op de harde schijf van de gebruiker opslaan, typ een universeel pad in het veld " DefaultDir " , zoals " C : . \\ Desktop \\ " Als de gebruiker niet dit pad hebben , zal hij worden gevraagd om een andere map te selecteren . Klik een keer op de knop " OK " . Klik een keer op de knop 'Toevoegen' om een ​​lijst van beschikbare menu-opties te lanceren . Selecteer het " Bestand > Opslaan als" optie en klik eenmaal op de knop " OK " . U kunt het type " Opslaan" of "Opslaan als" direct op de knop om het te labelen . Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan om de vorm met behulp van de optie "Opslaan" onder het menu "Bestand " .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe maak je een DTP -bestand c…
·Hoe maak je een PDF convertere…
·Hoe je gegevens te extraheren …
·Hoe u Microsoft Reader formaat…
·Hoe maak je een PDF convertere…
·Hoe maak je input naar een PDF…
·Hoe PDF- pagina's met JavaScri…
·Hoe een PDF die kant Will Scro…
·Hoe PDF-bestanden in Unix same…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je het weer wijzigen op een Google D…
·Hoe te Orange Armor in RS Krijg 
·Hoe je een AVI wijzigen om een MP4 
·Welke overeenkomsten bestaan ​​tussen sp…
·Hoe maak je een sjabloon Monitor campagn…
·Hoe je afbeeldingen Between Brug & InDes…
·Eenvoudige manier om te leren typen 
·Hoe kan ik Excel leren voor Traders 
·Hoe je Powerpoint Defaults maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com