Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe een PDF maken met een Scanjet 6200C
Portable Document Format ( PDF ) is een veel voorkomende bestandstype gebruikt om elektronisch materiaal te verdelen in een formaat dat door een gebruiker met een PDF-programma lezen kan worden geopend . De kleine bestandsgrootte maakt het een goede keuze voor gebruik in het scannen van documenten met scanners , zoals de HP Scanjet 6200C . De 6200C is een flat bed scanner die is ontworpen voor persoonlijk of klein zakelijk gebruik . U kunt een PDF te maken met een Scanjet 6200C , met de juiste software , door het volgen van een paar stappen . Wat je nodig hebt
HP Scanjet 6200C
PDF schriftelijk programma
Toon Meer Instructions
Gebruik een commerciële PDF Writing Program
1

Download een commerciële PDF schrijven programma op uw computer . Adobe Acrobat Pro wordt gebruikt in de volgende stappen , hoewel de meeste elk PDF schriftelijk programma , gratis of commerciële , zal werken voor het scannen doeleinden . Voordat u het geld uitgeven voor Acrobat Pro , die is duur door de meeste normen , probeer dan de gratis proefperiode ( zie paragraaf Bronnen ) . Kopen van 2

Open het deksel van de scanner en plaats het document dat u wilt scannen zijde naar beneden op de glasplaat. Druk op de " Scan" knop van de Scanjet 's naar de " HP PrecisionScan Pro " -programma te starten . Het document wordt gescand , en een voorbeeld wordt weergegeven in het venster van het programma .
3

Selecteer een gebied van het document waarvoor u een PDF- bestand te maken . Klik op een gebied van de voorvertoning en sleep naar het gewenste gebied , terwijl de muisknop ingedrukt houdt . Als een rechthoek reeds aanwezig is rond de preview, gebruik maken van de kleine vierkantjes in de border om de selectie waar nodig aan te passen door te klikken en te slepen terwijl u de muisknop ingedrukt houdt .
4

Selecteer het PDF- programma dat u gedownload in stap 1 , bijvoorbeeld " Adobe PDF " uit de lijst met beschikbare imaging-opties in het " Output Type" drop-down menu . Klik eenmaal op de knop "Opslaan" om de "opslaan" dialoog box te lanceren . Zorg ervoor dat het veld " File type" is ingesteld op PDF en gebruik de " Look in " menu om een ​​map waarin u het PDF-bestand opslaan. Terwijl de " HP PrecisionScan Pro " -programma zal een naam voor het PDF-bestand selecteert , kan worden gewijzigd door te typen over de oorspronkelijke naam in het veld " Bestandsnaam " . Klik eenmaal op de knop "Opslaan" om het proces van het creëren van een PDF met de Scanjet 6200C .
Gebruik een gratis PDF Writing Program
5

Download een gratis PDF te voltooien het schrijven van het programma op uw computer . PDFill wordt gebruikt in de volgende stappen , hoewel de meeste elk PDF schriftelijk programma , gratis of commerciële , zal werken voor het scannen doeleinden . PDFill is gratis beschikbaar vanaf de PDFill website ( zie paragraaf Bronnen ) .
6

Open het deksel van de scanner en plaats het document dat u wilt scannen zijde naar beneden op de glasplaat . Druk op de " Scan" knop van de Scanjet 's naar de " HP PrecisionScan Pro " -programma te starten . Het document wordt gescand en er een voorbeeld wordt weergegeven in het venster van het programma .
7

Selecteer een gebied van het document waarvoor u een PDF- bestand te maken . Klik op een gebied van de voorvertoning en sleep naar het gewenste gebied , terwijl de muisknop ingedrukt houdt . Als een rechthoek reeds aanwezig is rond de preview, gebruik maken van de kleine vierkantjes in de border om de selectie waar nodig aan te passen door te klikken en te slepen terwijl u de muisknop ingedrukt houdt .
8

Selecteer het PDF- programma dat u gedownload in stap 1 , bijvoorbeeld " PDFill PDF & Image Creator " uit de lijst met beschikbare imaging-opties in het " Output Type" drop-down menu . Klik eenmaal op de knop "Opslaan" om de "opslaan" dialoog box te lanceren . Zorg ervoor dat het veld " File type" is ingesteld op PDF en gebruik de " Look in " menu om een ​​map waarin u het PDF-bestand opslaan. Terwijl de " HP PrecisionScan Pro " -programma zal een naam voor het PDF-bestand selecteert , kan worden gewijzigd door te typen over de oorspronkelijke naam in het veld " Bestandsnaam " . Klik eenmaal op de knop "Opslaan" om het proces van het creëren van een PDF met de Scanjet 6200C voltooien .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe PDF-bestanden bewerken Onl…
·Hoe naar JPEG converteren naar…
·Hoe een PDF Brochure Creëren 
·Hoe maak je een PDF- bestand c…
·Kun je schrijven in een PDF-be…
·Hoe een PDF Printer Maak 
·Hoe maak je een PDF convertere…
·Hoe te Mobipocket Reader conve…
·Wat zijn de voordelen van PDF …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je Schetsen van een foto in Ill…
·Microsoft Office 2007 Trial Licentie Ver…
·Hoe te Verspreide stippen verwijderen in…
·Subtotalen op meerdere niveaus in Micros…
·Microsoft Word Tekst Gebruik om spraak t…
·Hoe het ontwerpen en afdrukken Uitnodigi…
·Hoe Fix My VOD Fout 
·Hoe kan ik een XLS -bestand importeren 
·Hoe kan ik ogen in Photoshop Verbeteren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com