Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik ogen in Photoshop Verbeteren
Cosmetica en cosmetische chirurgie zijn kostbare , tijdrovende activiteiten , maar er is een manier om de ogen te verbeteren zonder in te gaan die routes - ? ' Digitale ' chirurgie . Door het gebruik van een grafisch programma zoals Photoshop , dat deel uitmaakt van de Adobe Creative Suite , kunt u experimenteren met alles van nieuwe schaduw stof om rimpels verwijderen om nieuwe oogkleuren - zonder risico of geld en weinig tijd betrokken . Speel tot een functie of probeer op een geheel nieuwe een met behulp van Photoshop , het nieuwe venster naar de ziel . Instructies

Open Photoshop 1 . Klik op " Bestand " > "Open " > " Bladeren . " Blader naar de foto met de ogen om de bestandsnaam te verbeteren en dubbelklikken. De afbeelding wordt geopend in het midden van de Photoshop- bureau. Kopen van 2

Klik op de " Magnify " instrument , het vergrootglas in de buurt van de bodem van de " Tools" palet aan de linkerkant van het scherm . Zoom in op de afbeelding , zodat de ogen vullen het grootste deel van het bureau.
3

Klik op het gereedschap " Lasso " . Teken een omtrek rond een van de irissen , de gekleurde delen van het oog . Bij knipperende lijnen verschijnen , klik met de rechtermuisknop en selecteer "Layer via copy . "
4

Trek het menu " Beeld " , klik op " Aanpassingen " en selecteer " Kleurtoon /verzadiging . " Verplaats de " Hue " schuifbalk naar links of rechts om de oogkleur te veranderen . Let op het getal in het vak " Hue " en klik op de knop "OK " .
5

Klik op het menu " Venster " . Klik op " Lagen . " Merk op dat het palet Lagen heeft twee lagen - een belangrijke achtergrond van het beeld en de nieuwe eye laag. Klik op de achtergrondlaag zodat het de focus heeft . Herhaal de " Lasso , " "Layer via copy " en " Hue /Saturation " -proces aan het andere oog , maar in plaats van het verplaatsen van de " Hue " schuifbalk , typt u het nummer op in het vak " Tint " voor de ogen precies hetzelfde te maken .
6

Klik op de " Achtergrond " laag weer . Klik op het gereedschap " Lasso " en teken een schets rond het witte gedeelte van een van de ogen . Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Layer via copy . " Klik op het menu " Beeld " , selecteer " Instellingen " en klik op " Helderheid /Contrast . " Verplaats de twee schuifbalken te fleuren het wit van dat oog . Noteer de getallen in de vakjes en klik op "OK . " Klik op de " Achtergrond " laag en herhaal het proces aan het andere oog .
7

Klik op de " Achtergrond " laag . Klik op de functie " Magnify " en zoom in op een gebied van het oog met crows' - voeten of rimpels . Klik op de functie " Blur " , die eruit ziet als een regendruppel op het palet Extra. Klik en sleep de cursor over de gerimpelde gebieden en kijken als ze vervagen in de huid . Hoe vaker je over hetzelfde gebied te slepen , de minder voor de hand de rimpels geworden .
8

Klik op de gevoerde pictogram in de rechterbovenhoek van het palet Lagen . Selecteer " Een laag maken . " Klik op " Bestand " > " Opslaan als ", typt u een andere naam voor de afbeelding en klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Rocky Textures Maak in …
·Hoe maak je een Furry effect i…
·Hoe te Paper Cranes in Photosh…
·Hoe naar Hair Lichter op Photo…
·Hoe je video's bewerken in Pho…
·Hoe je een Animated Gif Met be…
·Hoe te Eyes Met behulp van Ado…
·Hoe de lijnen van gescande Dra…
·Photoshop Lage Resolutie Tips 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Cd's rippen en branden Software 
·Wat te doen met een vermogen Rock in The…
·XPS bestandsextensies 
·How to Get Rid van een Keylogger 
·Hoe maak je een Oracle 10g Database Temp…
·Hoe kan ik AVI converteren naar een klei…
·Microsoft Office Word Stap-voor - stap i…
·Superscript Uitlijningsopties in PageMak…
·Hoe wilt zien van een beeld op een Beagl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com