Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe de lijnen van gescande Drawn Kunst in Photoshop Verf
Na krabbelen iets op een stuk papier , kan uw werk lijkt een voltooide meesterwerk , in steen - of op zijn minst op obligaties of notebook papier . Maar door het scannen van dat kunstwerk en het te openen in Adobe Photoshop , geef je het een tweede leven . Met de Photoshop tekengereedschappen , je bent in staat om lijnen te trekken direct bovenop gescande kunstwerk - zonder nadelige gevolgen voor het origineel - en hebben volledige controle over de dikte en de kleur van de lijnen . Instructies
1

Open Adobe Photoshop . Klik op het menu "Bestand " . Klik op "Open " . Zoek de gescande getrokken kunst te schilderen en te dubbelklikken op de naam van het bestand , het openen van de afbeelding in het Photoshop- werkgebied . Kopen van 2

Controleer de rechterbenedenhoek van het scherm . Als de " Layers " palet niet zichtbaar is , klikt u op het menu " Venster " en selecteer " Layers " om het te openen . Klik op de " New Layer " icoon , een kleine gebogen - hoek plein , aan Layer 1 toe te voegen aan het beeld , maar niets verandert aan de belangrijkste canvas .
3

Dubbelklik op het kleine diagonale gekleurd vak aan de onderkant van de " tools" venster op de " Color Picker " te openen . Kies een kleur om de lijnen schilderen met en klik op "OK " . Als je de kleur al zichtbaar voorkeur , deze stap overslaan.
4

Klik op de functie " Brush " , het symbool penseel op de " Tools" venster . Beweeg de cursor , die nu lijkt op een holle cirkel , op de foto, maar niet klikken . Beoordelen of de cursor standaardgrootte is geschikt om te gebruiken om de lijnen te trekken . Als het te groot of klein , klikt u op het kleine vervolgkeuzemenu de tweede van links op de werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Pas de " Size " bar op de juiste breedte .
5

Plaats de cursor op de gescande artwork en beginnen tekenen van de lijnen . Misschien wilt u de ' Size ' schuifregelaar op de cursor aan te passen voor dunnere of dikkere lijnen in de tekening , maar dit is optioneel . Ook optioneel is het veranderen van de kleur van de verf in de " Color Picker " om die van de tekening overeenkomen .
6

Klik op de kleine oogbol pictogram links van de Achtergrond lijn op de " Layers " palet . Het originele kunstwerk verdwijnt en je ziet alleen uw geschilderde versie . Als dit je bedoeling met de rechtermuisknop op de laag Achtergrond , selecteer " Delete Layer " en klik op "Yes " . Om het schilderij te besparen bovenop de oorspronkelijke , samen te voegen samen , klikt u op de oogbol om het beeld terug te brengen . Rechtermuisknop op de laag Achtergrond , selecteer " Een laag maken " en klik op "OK " .
7

Klik op het menu " File " en selecteer " Opslaan als" . Geef de geschilderde versie van een nieuwe bestandsnaam , zodat de oorspronkelijke bereikbaar te houden en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Lagen in Adobe Photosho…
·Hoe maak je een Flash Gallery …
·Tips over Uitsnede in Photosho…
·Hoe maak je foto's met Photosh…
·Hoe te gebruiken Clipping Mask…
·Hoe te GIFs maken in Photoshop…
·Hoe iemand lach te maken met P…
·Smeltende Tekst Effecten in Ph…
·Hoe maak je een Sunset Reflect…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Dell Laptop herformattere…
·Soorten Video Editing Software 
·Wat is de ACT Database Software Programm…
·De Beste PC Backup Software in 2009 
·Hoe te Abobe Flash Player te installeren…
·Kunt u Change Your Number op Skype ? 
·Hoe te gebruiken Kopiëren en plakken op…
·Hoe de Screen Hoogte in Flash CS3 
·Hoe te wijzigen van een Tiff Afbeelding …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com