Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe te Primo PDF Gebruik
PrimoPDF is conversie software die elk type document zal converteren naar PDF-formaat. PDF ( Portable Document Format ) is een universele bestandsindeling waarmee de ontvangers om PDF- documenten te bekijken , zolang ze hebben een PDF-viewer programma op hun computer is geïnstalleerd . Met behulp van PrimoPDF kunnen gebruikers de afdrukoptie om documenten op te slaan in PDF-formaat te gebruiken . Wat je nodig hebt
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen

Bezoek primopdf.com 1 , downloaden en installeren PrimoPDF software . PrimoPDF is gratis te installeren en te gebruiken . Eenmaal geïnstalleerd , PrimoPDF wordt een andere printer in de lijst met beschikbare printers . Kopen van 2

Open het document dat u wilt converteren naar PDF . Omdat PrimoPDF is geïnstalleerd als een printer , kan elk bestand dat u kunt afdrukken worden geconverteerd met PrimoPDF .
3

Klik op de " Print "-knop in uw software . In de meeste programma's de " Print "-knop is een pictogram op de werkbalk of u kunt de knop "Afdrukken" in het menu "Bestand " te vinden. Door op " CTRL " plus " P " in elk Windows-programma verschijnt het " Print " dialoog venster .
4

Selecteer " PrimoPDF " uit de lijst met printers en klik op " Print ". Dit kan even duren , maar verschijnt het conversiescherm PrimoPDF . De eerste keer dat u de " PrimoPDF " printer te selecteren , wordt een pop-up venster waarin staat dat het de bestandsnaam kunnen veranderen . Als u niet wilt dat dit venster opnieuw weer te geven , schakelt u het " Always show dit bericht " en klik op de knop "OK " . Anders klikt u op de knop " OK " om verder te gaan om de conversie scherm PrimoPDF .
5

Selecteer het pictogram van het bestand compressie je wilt . Deze opties elk comprimeren het bestand anders . De optie "Scherm" creëert de kleinste bestandsgrootte en dus een lagere kwaliteit . De optie " eBook " creëert een middelgroot bestand . De optie " PrePress " creëert een zeer groot bestand op en wordt best alleen gebruikt bij het verzenden van documenten naar een professionele printer . De "Custom " optie kunt u resolutiegrootte , PDF-versie en de kleur te selecteren .
6

Klik op de knop "Wijzigen" in de "Security "-gebied om de veiligheid toe te voegen aan de PDF . Beveiligingsopties kunnen gebruikers een wachtwoord in om het document te openen voegen of voeg een wachtwoord instellen om de wijzigingen aan te brengen in het document . Als u het wachtwoord wilt op alle documenten die met PrimoPDF instellen , selecteert u de " Altijd gebruik maken van deze instellingen "
7

Klik op het vakje . " ... " knop in de "Opslaan als "-gebied naar de locatie op uw computer waar u het PDF-bestand opslaan.

Klik 8 op de "Post processing " pijl omlaag om de gewenste optie te selecteren plaatsvinden nadat het PDF-document is aangemaakt . Opties zijn " PDF openen , " " E-mail PDF 'of' niets doen . " De "Open PDF" -optie wordt het document converteren en te openen in uw PDF-viewer . De " E-mail PDF" -optie wordt het document converteren en open uw e - mailprogramma met het PDF- bestand als bijlage . De " Niets doen " -optie wordt het bestand te converteren en sluit het venster PrimoPDF .
9

Klik op de knop "Afdrukken" zodra u de bovenstaande keuzes hebben gemaakt . Dit zal het document converteren naar een PDF-bestandsformaat en ga verder met de optie die u hebt geselecteerd in de "Post processing " drop -down .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe u alle tekst in een PDF- d…
·Hoe een PDF- sjabloon in Openo…
·Hoe kan ik een PDF- document o…
·Hoe PDF Documenten converteren…
·U kunt converteren van een Wor…
·OpenOffice . PDF-opties 
·Hoe kan ik een kopie van een p…
·Hoe te Beveiligde PDF -bestand…
·Hoe PDF converteren naar JPG m…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Een back-up Mailaccounts in Outlook 2007…
·Hoe te Functietoetsen gebruiken in Micro…
·Hoe maak je een schijf voor fouten Scan 
·Hoe maak je een kruiswoordpuzzel Met beh…
·Hoe maak je een kant van een Picture Dar…
·Hoe je dvd's in PAL Burn 
·Hoe te gebruiken Convert X to DVD 
·Hoe kan ik Filteren & sorteren in MS Exc…
·Hoe maak je een stripfiguur te verdienen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com