Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe te Plaats een afbeelding of document in een PDF-bestand
Als u niet de gegevens in een document of bestand dat u maakt om te kunnen worden veranderd , het bestand opslaan als een PDF is een mogelijke oplossing willen . PDF of Portable Document Format , kan bestanden niet worden bewerkt nadat ze zijn opgeslagen in het PDF-formaat , en kan een verscheidenheid aan gegevens , zoals afbeeldingen of documenten bevatten . De beste manier om een ​​afbeelding of document in te voegen in een PDF-bestand hangt af van de vraag of u wilt alleen een afbeelding of alleen een document , en welk programma je aan het werk bent Instructions
Document
invoegen 1

Download een PDF-document schrijver , zoals PDF995 of CutePDF , naar uw computer . Installeer het programma door te dubbelklikken op het pictogram voor het downloaden en daarna de instructies op het scherm gepresenteerd . Eenmaal geïnstalleerd , een van deze programma's integreert automatisch met document - productie toepassingen , zoals Microsoft Word .

Open Microsoft Word 2 , of een ander document - producerende applicatie . Ga naar het menu " File " en selecteer " Openen " en vervolgens het document dat u wilt invoegen in een PDF-bestand te openen .
3

Klik op de knop 'Afdrukken' , of ga naar " File > Print " om het " Print " dialoogvenster . Pull-down menu naast " Naam " in het vak "Printer " en kies PDF995 of CutePDF uit de lijst met beschikbare printers . Klik op " OK " om het bestand op te slaan op het bureaublad van uw computer als PDF .
Afbeelding
4

Download een PDF - gebouw programma dat afbeeldingen kan gebruiken . PDF bouwers die beelden kan opnemen onder Loop PDF , Nitro PDF en PDF Watermark . Installeer de PDF -building programma op uw computer .
5

Open een PDF-bestand in een van beide Nitro PDF of PDF Watermark via het menu " File " en "Importeren ", of een nieuw PDF- document te openen door te gaan naar " Bestand > Nieuw . " In Loop PDF , een nieuw document is de enige optie .
6

Zoek de afbeelding die u wilt toevoegen aan het PDF-bestand . In Loop PDF , klik op de " Add File " knop om de bestanden te bladeren op de harde schijf . In Nitro PDF , ga naar " Invoegen en bewerken " en klik op de " Beeld " om de bestanden te bladeren op de harde schijf . In PDF Watermark , klikt u op het pictogram van het plusteken en kies " Nieuwe afbeelding Watermerk " om de bestanden te bladeren op de harde schijf . Wanneer u het beeldbestand dat u wilt toevoegen te vinden , dubbelklik op het bestand .
7

Wijzig de grootte van het beeld in Nitro PDF of PDF Watermark . Om de beeldgrootte in Nitro PDF wilt wijzigen, klikt u op de afbeelding en sleep de grepen in de hoeken om het formaat te wijzigen . Om de beeldgrootte te veranderen in PDF Watermark , voert u de breedte en hoogte die u wilt dat de afbeelding te worden in de " Breedte " en " Hoogte " boxen die op de " Add Image Watermerk " pagina . Het formaat is niet beschikbaar in Loop PDF .
8

Sla het beeldbestand in de PDF . Klik op " Combineer All" in Loop PDF en download het bestand van de link . Ga naar het menu " File " en selecteer " Save" in Nitro PDF . In PDF Watermark , vinkt u het vakje met de afbeelding die je hebt geüpload in de " Watermerk List ' dat wordt geopend wanneer u een nieuwe afbeelding te uploaden en druk op de " Watermerk en Opslaan als "te klikken.

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe maak je een BMP convertere…
·Hoe een PDF -formulier in Acro…
·Hoe maak je HTML-documenten co…
·Hoe je meerdere PDF- bestanden…
·Hoe maak je een PDF convertere…
·Hoe je informatie invoegen in …
·Hoe maak je een PDF-bestand na…
·Hoe een PDF Vertalen naar een …
·Hoe een bestand te vallen in e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Pattern overlays toevoegen in Pho…
·Hoe je meerdere PDF -bestanden afdrukken…
·Hoe kan ik de MSWord Cursor Weergave wij…
·Hoe maak je een hyperlink toevoegen aan …
·Hoe je Photoshop Trial verwijderen 
·De niveaus voor het opnemen van zang op …
·Hoe om te springen naar een ander deel v…
·Problemen oplossen Het krijgen van een r…
·Hoe te Notulen behulp van Word Organiser…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com