Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Water Ripple Effect Maak in Photoshop
Photoshop is een leuke en productieve beeldbewerkingssoftware dat gezien het feit dat juiste hoeveelheid verbeelding een gewone afbeelding kan veranderen in iets speciaals . Een leuke tool in Photoshop is het water rimpel effect . Dit effect kan een gebruiker dat het lijkt alsof elke afbeelding verschijnen als kabbelend water . Instructies
1

Open een nieuwe afbeelding in Photoshop . Vanuit het hoofdmenu selecteer " File " en uit het menu bestand kies " Nieuw . " Zet de achtergrond op zwart. Ook dubbel te controleren het kleurenpalet op het rechter menu paneel om er zeker van de achtergrond kleur is zwart en de voorgrond kleur is wit . Kopen van 2

Breng de juiste filter om de nieuwe afbeelding . Selecteer " Filter" in het hoofdmenu en vanuit het filter menu klikt u op " Render . " Vanuit het menu render kies " Wolken . "
3

Selecteer de radiaal vervagen filter . Vanuit het hoofdmenu selecteer " Filter . " Klik op " Blur " in het menu filter . Kies " Radiaal vervagen " in het menu onscherpte . Stel de hoeveelheid vervaging naar 45 in de radiale vervaging dialoogvenster .
4

Kies de sketch filter toe te passen op de afbeelding . Klik op " Filter " in het hoofdmenu . Kies " Schets " uit het menu filter . Selecteer " Bas relief " in het menu sketch . Stel het detail tot 14 , de gladheid tot en met 10 en het licht optie naar beneden. Om het juiste water rimpel effect te krijgen in Photoshop wat experimenteren kan nodig zijn met deze nummers .
5

Kies de plastic verpakking filter optie . Vanuit het hoofdmenu kies " Filter " . Vanuit dit menu klikt u op " Artistic " . In het artistieke menu " Plastic wrap . " Stel het hoogtepunt kracht tot en met 10 , het detail op 6 en de gladheid tot 10 .
6

Voeg de chromen filter op de afbeelding . Vanuit het hoofdmenu kies " Filter . " Klik vervolgens op " Sketch " uit het menu filter . Selecteer " Chrome " uit het menu sketch . Stel de gegevens tot en met 10 en de gladheid op 3 .
7

Druk op "Control + U " om de verzadiging te openen . Selecteer inkleuren en de instellingen wijzigen om het volgende : Verander tint tot 210-220 , en de verzadiging op 15 . De rimpel effect in Photoshop wordt nu afgewerkt op " File " in het hoofdmenu en kies vervolgens " Opslaan . "

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe om afbeeldingen te verande…
·Hoe te Tegels 's afdrukken in …
·Wat doet de Magic Wand Tool do…
·Hoe maak ik een Photoshop Colo…
·Hoe te werken met foto's in Ph…
·Hoe je het gereedschap Rode og…
·Hoe te bewerken van lagen in P…
·Hoe maak je hoofd kijken Kaal …
·Hoe maak je Overlay een grafis…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een grafiek op XP Zorg 
·Hoe te MIDI Notes Kaart om Ultrabeat 
·Hoe te MYOB Fix 
·Een Drupal Taxonomie Redirect Tutorial 
·Hoe te openen een . Srt File Extension 
·Hoe maak je een Revert 2007 Microsoft Wo…
·Geavanceerde Microsoft Access Tutorial 
·Hoe naar MOV branden op DVD 
·Hoe je Avast Set ! Bijlagen Accepteer in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com