Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een Affiche van de Reclame in Photoshop CS Zorg
Adobe Photoshop CS is een van de beste grafische programma's beschikbaar voor het maken van zakelijke documenten en advertenties . Het heeft een groot scala aan tools waarmee je bijna alles wat je maar kunt bedenken te creëren. Een ding dat het bijzonder goed in het creëren is posters , mede dankzij het ​​" Lagen " paneel en de verschillende laageffecten . Instructies

Plan 1 uw poster voordat je begint te werken in Photoshop CS . Beginnend in Photoshop zonder een plan is een vergissing , want er zijn zo veel opties , als je probeert om vleugel het je zal eindigen met een puinhoop . Houd uw ontwerp en boodschap eenvoudig . Complexe ontwerpen met fancy lettertypes en meerdere kleuren te krijgen in de manier van communiceren met de klant . Kijk naar de tekens en logo's van grote bedrijven . Je zult zien dat de meeste van hen beperken de kleuren om niet meer dan twee of drie . Kopen van 2

Laad een foto die u wilt gebruiken , zoals een foto van een object dat je verkoopt , op uw computer harde schijf . Als u van plan bent om de foto zelf te leggen op de reclameposter , laat het zoals het is . Maar als je wilt alleen de verkoop punt hebt tegen uw poster achtergrond , open de foto in Photoshop en gebruik de veelhoekige selectie tool om een selectie om het item te tekenen . Selecteer vervolgens "Bewerken" uit het menu en klik op 'Kopiëren'.

Open Photoshop 3 . Selecteer " File " en klik "Nieuw . " Maak de hoogte en breedte instellingen overeenkomen met de metingen die u nodig hebt uw reclame poster te zijn . Maak de resolutie 300 pixels en de achtergrondkleur wit. Noem het document "Reclame Poster 1 " en klik op "OK . "
4

Verander de voorgrondkleur op een heldere primaire kleuren ( rood , als je voedsel , blauw , verkopen voor de meeste andere dingen ) . Selecteer de rechthoekige selectie tool en selecteer de linker een derde van het doek . Kies het emmertje en vul de selectie met kleur . Plakken in de afbeelding opgeslagen op uw computer klembord . Verklein hem eventueel en verplaats het naar de bodem van de gekleurde zijde . Selecteer de tekst tool. In de opties aan de top verandering van de kleur van een heldere , primaire kleuren die goed stand zal laten zien ten opzichte van de gekleurde sectie en het wit. Selecteer een grote , gemakkelijk te lezen lettertype .

Type 5 in een productbeschrijving en prijs boven het item en rechts ( in grotere type) het type in een paar korte , algemene uitspraken over de diensten die u levert en uw inzet voor uitmuntendheid . Weersta de verleiding om dingen zoals schuine voegen en embos of drop shadows omdat deze alleen af te leiden uit het product bericht dat u wilt relateren .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik een element in Phot…
·Hoe maak ik Deviant Art Avatar…
·Hoe in te breken een afbeeldin…
·Photoshop Restauratie & Retouc…
·Photoshop Styles 
·Hoe maak je een passepartout f…
·Hoe maak je een herhaalbare pa…
·Hoe maak je een realistische z…
·Hoe te ICO bewerken in Photosh…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik MP4 video op DVD kijken 
·Hoe maak je een aflossingstabel in Excel…
·Hoe je Skype gebruiken op een MyTouch Sl…
·Hoe stel ik een e-mail van een Adobe Pro…
·Hoe maak je een graaf Van Een tabel in W…
·Hoe Page bestellen wijzigen in een PDF d…
·Hoe een PDF- afbeelding in een Microsoft…
·Hoe te Grootte het venster in Microsoft …
·Hoe kan ik een DVD ISO converteren naar …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com