Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe om te doen Clipping Paths in Photoshop CS4
Uitknippaden geven een digitale kunstenaar de mogelijkheid om slechts een gedeelte van een afbeelding te selecteren . Ze zijn nuttig in het verwijderen van ongewenste achtergronden en andere elementen in een foto . Met behulp van Photoshop CS4 's pen tool kunt u eenvoudig knippen wegen maken op beelden die een hoofdonderwerp hebben , zoals een auto of een persoon . Instructies
1

Open het bestand en maak een kopie . Werken op de kopie en sla het oorspronkelijke bestand als back-up . Kopen van 2

Selecteer het gereedschap Pen op Photoshop CS4 's zwevend palet . Het ziet eruit als een ouderwetse penpunt pen en is ongeveer halverwege het palet . Als uw palet geeft in twee kolommen , is het in de linkerkolom .
3

Teken met het gereedschap Pen . Maak een rechte lijn door eenmaal te klikken waar u het pad wilt beginnen en nogmaals klikken om uw tweede punt te plaatsen . Houd de muisknop ingedrukt tussen klikken . Teken een gebogen lijn door te klikken zodra u uw eerste punt te plaatsen en de muisknop ingedrukt te houden . Sleep de cursor en je zult zien handvatten straalt uit van het punt . Klik op de handvatten en sleep deze naar de vorm van de curve te wijzigen .
4

Doorgaan om het gedeelte van de afbeelding dat u wilt isoleren schetsen . U vindt het overzicht van het pad zien als u deze maakt . Telkens wanneer u klikt , Photoshop CS4 plaatst een stip op de afbeelding . Wanneer u klaar bent om de laatste punt te sluiten op de eerste zijn , zal een kleine cirkel naast het gereedschap Pen -pictogram op het scherm verschijnen . Klik een keer , en je pad wordt gedaan .
5

Open het palet Lagen . Ga naar " Window " en vervolgens " Lagen ", of druk op F7 . Dit zal Lagen, kanalen en paden wijzigen . Klik op het tabblad Paden palet om het te selecteren en breng het naar de voorgrond . U zult een pad genaamd zie " Tijdelijk pad . " Klik op het driehoekje in de rechterbovenhoek van het pad palet , en selecteer "Save Path . " Noem je pad .
6

Klik op het driehoekje in de rechterbovenhoek van het palet Paden . Selecteer " Clipping Path , " en in het menu dat verschijnt , kiest u het pad dat u wilt uw knippen weg zijn. Merk op dat je meer dan een pad in een document kunt maken , maar slechts een kan een clipping path zijn. Laat Photoshop CS4 de standaard vlakheid te gebruiken . Dit geeft aan hoe nauw Photoshop volgt je pad , hoe kleiner het getal, hoe zuiverder het is om je weg
7

Klik op het palet Paden en selecteer het knippen weg die je hebt getekend . . Klik op het driehoekje en kies " Selectie maken . " Uw clipping pad zal een tent hebben omheen . Ga naar ' Select', kies " Inverse " en druk op de Delete-toets . De achtergrond is nu verdwenen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je het formaat van foto's …
·Lijn Hulpmiddelen voor tekenen…
·Hoe te Images /Pictures Combin…
·Hoe te gebruiken Adobe Photosh…
·Hoe maak je een Patroonbedekki…
·Hoe te Elements in Photoshop 
·Waardoor het bloed in Photosho…
·Hoe te Newton Ringen Verwijder…
·Hoe de Taal op Photoshop CS3 V…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een MPEG converteren naar een kleine…
·Hoe te Cartoon Ballonnen maken in Photos…
·Wat doe je als een laptop wordt geïnfec…
·Hoe kan ik Blu - ray converteren naar MP…
·Hoe maak je een Custom Map in Starcraft 
·Hoe kan ik muziek van Real Player in Win…
·Hoe maak Special Letters 
·Hoe permanent te verwijderen Reacties Va…
·Hoe kan ik Excel converteren naar Word M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com