Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een artistieke indruk in Photoshop
Adobe Photoshop maken kan worden gebruikt om alles van brochures en borden naar webpagina lay-outs en animatie. Een van de meest voorkomende toepassingen voor Photoshop is in het veranderen van foto's . Dit wordt gedaan om de foto's te retoucheren of te repareren . Maar je kunt ook een foto zodat het lijkt alsof een schilderij of tekening te wijzigen . Je zou gedacht hebben dat dit vereist dat de vaardigheden van een professionele grafische kunstenaar , maar de tools en functies in Photoshop gebruikt voor dit doel zijn relatief eenvoudig . Instructies
1

Laad de afbeelding die u wilt werken op uw computer . U kunt gebruik maken van een digitale afbeelding die u overzetten van een digitale bron zoals een camera of een cd , of gebruik een scanner te brengen in een exemplaar van een gedrukte versie .

Open Photoshop 2 . Selecteer " File " en klik op ' Openen '. In het dialoogvenster dat wordt geopend blader naar de afbeelding die u hebt geladen en open het. Als het beeld is niet het percentage dat u wilt , selecteert u de functie " Crop" uit de werkbalk en gebruik deze om de afbeelding bij te snijden , het verwijderen van de bits die je niet wilt .
3

Selecteer " beeld " in het menu en klik op ' grote afbeelding . " Verander de grootte van wat je wilt voor je uiteindelijke afbeelding . Als u het afdrukken van het resultaat ( zoals een poster , bijvoorbeeld) , wijzigt de resolutie ten minste 300 pixels per inch .
4

Selecteer " Filter " in het menu en kies " Filter Gallery . " Het filter gallery kunnen gebruikers verschillende filters effecten op het voorbeeldvenster uit te proberen zonder toepassing van het aan het beeld . Dit is veel beter dan de vorige versies van Photoshop werden elk filter werd apart gedaan en moest ongedaan gemaakt worden als het resultaat was niet wat gezocht werd .
5

Open de " artistieke " map . Klik op een van de genoemde opties , zoals " Klodder " of " Aquarel . " Elk van deze filters kan besturingselementen waarmee de gebruiker hoe het filter beïnvloedt het beeld. Bijvoorbeeld , de " Fresco " filter kunt u het veranderen " Penseelgrootte , " " Penseeldetail " en de " Texture . " Als je niet van een filter , koos een andere, en de gevolgen van de vorige filter worden vervangen . Als je hebt wat je wilt , klik op "OK . "
6

Voeg meer filtereffecten als je wilt , omdat sommige van de beste kunst geproduceerd in Photoshop komt van het combineren van de filters . Als u klaar bent , selecteer " File " en klik op "Opslaan als . " Noem het bestand en sla het op als een hoge resolutie JPEG .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik een achtergrond met…
·Hoe kan ik een advertentie te …
·Achtergrond Effecten van Photo…
·Hoe kan ik een deel van een af…
·Hoe de Ice Cube Effect Get on …
·Hoe te Twee JPGs Met Adobe Pho…
·Hoe maak je een Club Flyer Pho…
·Hoe Kies in Photoshop 
·Hoe te ontwerpen maken op Phot…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Welke programma kan ik gebruiken om AVI …
·Hoe te kopiëren VOB naar AVI 
·Hoe maak je een ICS -feed importeren 
·Hoe te Gestructureerde Schrijven Documen…
·Hoe maak je een Tileable Patroon in Illu…
·Hoe te Line Breaks converteren in Kladbl…
·Hoe te Oude Windows Backup Files Delete 
·Hoe om gegevens van Stored Procedures Te…
·Hoe te Fragmenten van de Sarcofaag van d…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com