Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je tekst Sink maken in Photoshop
Adobe Photoshop is een nuttig instrument voor het combineren van tekst -elementen met foto's om nieuwe graphics te creëren . Het programma biedt een grote verscheidenheid aan effecten en blending opties waarmee gebruikers nemen hun tekst naar foto's en andere digitale kunst . Het creëren van een zinkend effect op type is zo simpel als het toevoegen van een paar snelle blending opties om uw tekst . Instructies
1

Maak een nieuw document in Photoshop door het openen van het programma en te kiezen voor " File > New . " Stel de gewenste afmetingen in het dialoogvenster resulterende en klik op "OK . " Als alternatief kunt u een bestaand document kopen van 2

openen door " Bestand > Open . " Selecteer de "Type Tool " van de toolpaneel aan de linkerkant van je canvas en zet je lettertype , grootte, kleur en andere tekst instellingen in het Tool Options panel boven het doek .

Klik 3 op het doek en typ de tekst die u wilt weergeven . Herpositioneren uw tekst zoals gewenst door te klikken en overal te slepen op het canvas buitenkant van de tekst .
4

Selecteer de " Layers " palet aan de rechterkant van het doek en klik op het icoon " fx " op de onder in het palet . Deze actie zal een drop-down weergave van verschillende blending opties voor de laag waaraan u werkt , dat is de tekstlaag in dit geval .
5

Klik op " Schaduw binnen . " Er wordt een dialoogvenster geopend met opties voor de manier waarop je innerlijke schaduw wordt weergegeven . Stel de " Blend Mode" drop-down op " Vermenigvuldigen " en zorg ervoor dat de kleurstaal aan de rechterkant van de drop-down is zwart . Stel de " Opacity " schuif om 75 procent te beginnen . Stel zowel de "Distance " en " Size " sliders om vijf pixels . U kunt een keer terugkomen en deze instellingen aan te passen als nodig is om de meest natuurlijke zinken bereiken mogelijk uitzien , maar deze instellingen zijn een goed uitgangspunt voor het maken van een gezonken look voor uw tekst .
6

Klik op " Inner Glow " in de kolom " Styles " aan de linkerkant van het dialoogvenster. Stel de " Blend " op " Multiply " opnieuw en zet de " Opacity " tot 20 procent te beginnen . Klik op de kleurstaal aan de onderkant van de sectie "structuur" en selecteer zwart als kleur door het invoeren van " 000000 " in het veld " # " . Stel de " bron " naar " Center " en stel de " Size " om vijf pixels in het hoofdstuk " Elementen " van het dialoogvenster. Klik op ' OK ' als u klaar bent . Uw tekst moet nu blijken te zijn verzonken in haar achtergrond.
7

Selecteer " Bestand > Opslaan als" uit het menu van de toepassing om uw werk op te slaan . Voer een nieuwe naam en locatie voor het werk op te slaan en klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe een Canvas Aanpassen aan e…
·Hoe maak je een Game Board Maa…
·Hoe te 300DPI over PhotoShop K…
·Hoe maak je Pop Art Maak in Ph…
·Hoe maak Kissing Lips in Photo…
·Waarom Embed een Photoshop Wat…
·Maak collages in Photoshop 
·Hoe kan ik een Photo Look Vint…
·Hoe kan ik een aangepaste kleu…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te knippen en plakken Van PDF 
·Hoe te converteren naar ASCII MDL Binary…
·Hoe te Graffiti Teken in Gimp 
·Hoe te Picture Graphics Put in Adobe Pho…
·Wat is de extensie Pkg ? 
·Hoe te Trainer Opmerkingen Gebruik Tijde…
·Hoe je Taakbeheer opnieuw installeren 
·Hoe te Kleurstalen gebruiken in InDesign…
·Equation Editor zal niet werken in Word …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com