Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Faded Rand effecten in Photoshop
Adobe Photoshop is professionele beeldbewerkingssoftware . Het wordt gebruikt om foto's op een bepaalde manier te bewerken , hetzij om bij te snijden , te wijzigen of te repareren . Een techniek die vaak wordt gebruikt bij het werken in Photoshop is dat van het maken vervaagde randen. Vervaagde randen worden vaak gebruikt om vignetten voor kaarten of advertenties te maken . Er zijn verschillende manieren om dit te doen in Photoshop . Enkel beeld

Deze meest voorkomende methode om vervaagde randen maken is toe te passen op een enkel beeld . Om dit te doen , wordt een enkel beeld eerst geopend in Photoshop . Dan is de " Duplicate " layer -functie wordt gebruikt om een ​​kopie van die laag te maken . Een nieuwe laag wordt gemaakt door te klikken op de " New Layer " icoon en gevuld , met behulp van de Emmertje " tool, met de kleur die de achtergrond voor de vervagende rand zal zijn . Als u niet het zien " gereedschap Emmertje " in de werkbalk , houdt u de rechter muisknop op de functie " Gradient " en je zal het zien . de gevulde laag wordt vervolgens meegesleurd onder het beeld laag. Zet de optie " Feather " om de gewenste hoeveelheid vervagen . geselecteerd op de afbeelding laag , de " Rechthoekige " selectie tool wordt gebruikt om een selectie van het gebied van de afbeelding dat niet mag vervagen maken . de keuze wordt vervolgens omgekeerd , met behulp van de " Omkeren" commando in het keuzemenu , en verwijderd . het resultaat is een mooi vervaagd vignet .
meerdere beelden

Faded rand effecten worden ook gebruikt in een collage van beelden . in deze benadering worden verschillende beelden geopend , gekopieerd en geplakt in een enkel document Photoshop . ze zijn dan re-sized en gedraaid worden , met behulp van de " Scale " en " roteren" functies vinden onder " Transform . " Dan zijn ze geplaatst met behulp van de functie " Verplaatsen " om een ​​ruwe cirkel te vormen . de beelden worden samengevoegd op een enkele laag, met uitzondering van de oorspronkelijke achtergrond laag. dan is de gebruiker van dezelfde techniek als die voor een enkel beeld om een vervagende rand effect telt .
wissen

een eenvoudige manier om een ​​vervaagd beeld te creëren is de functie " Eraser " . gebruiken Hiertoe wordt de gum borstel veranderd , in de opties aan de top, een grote zachte een, zoals de " Soft Round 100 . " Dan , net als bij de enkelvoudige instructies afbeelding , wordt een gedupliceerde laag gemaakt met een gevulde laag eronder . de gebruiker hoeft alleen maar wist de randen van het beeld , waardoor een vervaagd effect . Deze aanpak heeft het voordeel ten opzichte van de anderen in dat gebruikers een niet kan doen - uniform fade .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een karakter invoe…
·Photoshop Oud Geschilderd Hout…
·Hoe te Draden trekken in Photo…
·Hoe maak je een Gradient Prese…
·Hoe te gebruiken Photoshop om …
·Hoe maak je een Water Reflecti…
·Hoe te marges verwijderen in P…
·Hoe te Curves gebruiken in Pho…
·Hoe te Together Two 's in Phot…
  Related Articles
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Tekst Effecten in Word 2007 
Hoe afdrukken naar de rand van het papie…
Hoe afdrukken naar de rand van Visitekaa…
How to Get Rid van de Jagged Edge in Zui…
Hoe maak je een ronde Edge Border maken …
Hoe je Soft Effecten In Wordart 
Windows Media Player Effecten 
  Software Articles
·Microsoft Word veranderen van blauw naar…
·Hoe te Pinnacle Studio 12 Download 
·Hoe maak je een CD Track Hechten aan een…
·Het automatisch laden Aliasing in MediaM…
·Hoe Vergelijk Microsoft Office voor Thui…
·Hoe te Tijdelijke mappen met behulp van …
·Hoe te Toevoegen blauw naar geel in een …
·Hoe te openen iCal ICS voor XP 
·Hoe te Tiny Umbrella installeren op Linu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com