Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Achtergronden in Photoshop
Fotografen , grafisch ontwerpers en digitale kunstenaars gebruiken Photoshop om achtergronden voor hun kunstwerk te creëren maken . Maak gebruik van gereedschappen van Photoshop om professioneel uitziende achtergronden zelf te maken . Photoshop Lagen functie kunt u bestaande afbeeldingen voor uw achtergronden gebruiken en effecten toe te voegen zonder dat het oorspronkelijke bestand . Importeer een close - up foto van een bloem in Photoshop . Manipuleren van het beeld , voeg dan tekst en kleur effecten op de top . Wat je nodig hebt
Computer
Photoshop-software
Fotografisch beeld
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open je afbeelding in Photoshop . Kies " Laag " en " Laag dupliceren " in de menubalk en pull - down menu . Kies " Filter ", " Blur " en " Radiaal vervagen . " De " Radiaal vervagen " scherm opent . Kopen van 2

Kies " Zoomen " als de " Blur Method " door op de Select-knop . Verplaats de onscherpte 'Bedrag' schuifregelaar helemaal naar rechts . Klik op " OK " om de instellingen te accepteren . Afbeelding van bloemen is wazig strepen vanaf het midden van het beeld en die naar buiten.
3

Kies " Filter" in de menubalk , en " Radiaal vervagen " , die direct onder " Filter verschijnt . " Het effect verdubbelt . Selecteer " Filter " en " Radiaal vervagen " nog een keer . Uw beeld is zeer zacht en heeft een abstracte uitstraling .
4

Klik op de " Text " icoon in de " Toolbox " palet. Kies " Brush Script MT " van de " Font Family " select menu op de horizontale optiebalk . Klik op het beeld op het scherm en typ " S. "
5

Kies de "Move Tool . " Klik op de rechterbenedenhoek van het vak "Move Tool " dat uw tekst omringt en trek naar beneden en naar rechts. Blijf naar beneden te trekken en naar rechts totdat je " S " over morst je scherm . Uw tekst ziet er nu als een abstract ontwerp element in plaats van een brief . Hit " Return " op het toetsenbord .
6

Kies " Laag " en " Laag dupliceren . " Een duplicaat tekstlaag verschijnt . Klik op de " Oog" zichtbaarheid icoon naast uw laag in het " Lagen Control" palet om het onzichtbaar maken .
7

Klik op je originele tekst laag in het " Lagen Control" palet om het opnieuw selecteren . Kies " Laag ", " Layer Style" en " Opties voor overvloeien . " De "Layer Style " scherm opent . Klik op de doos optie te selecteren " Bevel and Emboss . " Hit " OK " om het effect te accepteren .
8

Verander de " Blending Mode" van " Normal " naar " Multiply " op de " Lagen Control" palet . Type " 50 " in de " Fill " tekstvak op de " Lagen Control" palet .
9

Klik op de bovenste laag . Kies " Laag ", " Layer Style" en " Opties voor overvloeien . " De "Layer Style " scherm opent . Klik op " Bevel and Emboss . " Selecteer " Style" in de linkerbovenhoek van het dialoogvenster . De " Style " palet wordt geopend . Klik op de " Hemel van de Zonsondergang " icoon . De gekleurde hemel verloopvullingen uw ontwerp element . Klik op " OK . " om terug te keren naar het beeld op het scherm .

Klik 10 op de tekst en verplaatsen . Vergroten of te verkleinen je tweede ontwerp element totdat u tevreden bent met uw werk . Kies " Laag " en " Een laag maken . " Sla je werk op als een JPEG-of TIFF -bestand .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe een Sprite 's Kleurenpalet…
·How to Get Rid van de Glow Ron…
·Wat is het verschil tussen Pho…
·Hoe maak je een Proportioneel …
·De instelling in Photoshop om …
·Hoe kan ik een aangepaste knop…
·Hoe je Speed ​​Lines maken in …
·Hoe te GIF Woorden maken in Ph…
·Hoe kan ik een tekst Formulier…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Arena installeren op DOSBox 
·Hoe maak je een DAT- bestand converteren…
·Hoe Microsoft Project Video Gebruik 
·Gevolgen voor GIMP 
·Hoe te Appleworks Upgrade op OSX 10.5 
·Hoe je twee DVD's comprimeren naar een D…
·BIRT Tutorial 
·Hoe een Access- gegevens Page Entry Maak…
·Hoe maak je een lege cel in Excel gebrui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com