Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop CS3 Laagmaskers Tutorial
Terwijl je waarneming van een masker iets gerelateerd aan Halloween of Mardi Gras feestvreugde, het idee van hoe een masker verbergt een gezicht kan worden toegepast op uw digitale kunstwerk kan zijn . Het lijkt misschien grappig voor te stellen die zich uitstrekt een elastische cat's eye masker over je computerscherm te "verbergen " van uw digitale foto's , maar technieken in grafische programma's zoals Adobe Photoshop CS3 werken op dezelfde wijze. Met behulp van laagmaskers kunt u gedetailleerde , ingewikkelde beelden te creëren , gebruik te maken van elektronische " schuilplaats " -technieken . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op het menu " File " en selecteer "Open . " Blader naar een foto om aan te werken met een laagmasker en dubbelklik op het bestand zodat het wordt geopend in de Photoshop werkruimte . Kopen van 2

Klik op het menu " Venster " en selecteer " Layers " om de " Layers " palet aan de rechterkant van het scherm . Het kan al geopend worden als een standaard . Merk je palet heeft slechts een laag , genaamd achtergrond , met een kleine versie van de foto links van de laag .
3

Rechtsklik op de achtergrondlaag en kies " Laag dupliceren . " Klik op " OK " op het raam en een achtergrond kopie wordt toegevoegd aan het palet . De functie laag zal niet werken met de vergrendelde achtergrondlaag , dat is waarom je moet een kopie te maken . Rechtermuisknop op de oorspronkelijke laag Achtergrond , klik op " Delete Layer " en klik op "Yes . "
4

Klik op het menu "Bestand " en klik op 'Openen'. Bladeren om een andere foto toe te voegen aan de foto om te combineren voor het maskerende effect . Dubbelklik op het plaatje en het opent in de Photoshop werkruimte .
5

Klik op het menu " Select " aan de bovenkant van het scherm en klik op " All . " Druk op de " Ctrl " en " C " op uw toetsenbord om het te kopiëren . Klik terug naar het oorspronkelijke beeld en druk op de " Ctrl " en toetsen " V " , de foto boven op de oorspronkelijke afbeelding plakken . Een nieuwe laag 1 wordt toegevoegd aan de " Layers " palet .
6

Klik op de " Layer Mask " icoon , die eruit ziet als een cirkel in een rechthoek , aan de onderkant van de " Layers " palet . Let op de Layer 1 laag verandert en dat er een nieuwe witte rechthoek pictogram op de laag zelf . Dit toont aan dat je hebt een laagmasker en het heeft gericht .
7

Klik op de functie " Brush " , gelegen op het " Tools" palet aan de linkerkant van het scherm . Open het menu " Brush " en selecteer een stevige , ronde borstelkop , zoals # 55 .
8

Klik op een gebied van uw foto om te starten " pellen " van de lagen . Druk de linker muisknop ingedrukt en sleep de cursor over de afbeelding . De top gelaagde foto wordt gewist en de onderkant gelaagde foto zal beginnen om zichzelf te openbaren door het masker . Het wissen te starten totdat je de twee foto's gecombineerd zoals gewenst .
9

Rechtsklik op de witte rechthoek van het laagmasker en kies " Apply Layer Mask . " De witte rechthoek verdwijnt .
10

Klik op de lijnen in de rechterbovenhoek van het " Layers " palet en selecteer " Afbeelding pletten . " Klik op het menu "Bestand " , klik op "Opslaan als ", geef de foto een nieuwe naam en sla het op uw computer .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Patroon van he…
·Hoe te Fliers Klaar voor afdru…
·Hoe de Achtergrond Met behulp …
·Hoe te Sephia maken in Photosh…
·Tutorial voor Displacement Map…
·Hoe maak je een Caramel Ripple…
·Hoe te Hair Change in Photosho…
·Hoe te Anime Draw Met Photosho…
·Photoshop Projecten voor High …
  Related Articles
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Hoe kun je Layer Foto's op een Word- doc…
Verf Mix Effect in Photoshop 
Hoe te Layer Shadow naar tekst 
Hoe kan ik een DVD Dual Layer -bestand t…
Hoe je Photoshop Caches Delete Met Clean…
Hoe kan ik Feather een foto in Photoshop…
Hoe maak je een Dual Layer DVD met DVD D…
Hoe te openen JSP bestanden in Photoshop…
  Software Articles
·Hoe je vlekken Picasa verwijderen 
·Hoe te PI gebruiken in Excel 
·Hoe te M4A Songs spelen met Windows Medi…
·Hoe maak je een Zijmarge Adjust 
·Hoe mensen in Photoshop Draw 
·Hoe te openen een WPS bestandsextensie M…
·Hoe te vergelijken Gratis Firewalls 
·Powerpoint to Flash Converter Software 
·Scannen & Fix My Computer over het Inter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com