Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Focus Breng op een object in Photoshop
Bij het opzetten van uw perfecte foto , kan je uren gehurkt over uw camera , positionering lichten of het vinden van de perfecte achtergrond te brengen . Nadat u uw foto naar huis hebt genomen en gegaan , dat de afbeelding is ingesteld op film of disk , maar je bent niet bij een stopplaats - grafische software programma's zoals Adobe Photoshop toelaten beeld tweaks zoals lichtend richten op delen van uw foto . Met gereedschap van Photoshop , je bent in staat om te bellen uit objecten in uw foto's , zelfs als u niet in staat om verlichting die manier te positioneren in de oorspronkelijke waren . Teken de ogen van uw publiek precies waar je ze wilt kijken met een paar klikken in Photoshop . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op " File " en selecteer "Open . " Navigeer naar het bestand met het doel om de focus van de bestandsnaam toe te voegen aan en dubbelklikken , opent de afbeelding in het Photoshop- werkruimte .

Klik op het menu " Venster " 2 en klik op de optie " Lagen " om het menu " Lagen " te openen aan de rechterkant van het scherm , het kan al die standaard worden geopend . Merk op dat er momenteel een laag genaamd achtergrond , met een mini - beeld van uw foto .
3

Klik op het gereedschap " Lasso " op de " Tools" palet aan de linkerkant van de scherm . Teken de omtrek rond het object om de focus te brengen . Wanneer zie je knipperende stippellijnen rondom het object met de rechtermuisknop op de lijnen en selecteer "Layer via Copy . " Het beeld zelf lijkt niet te veranderen , maar je zult een Laag 1 in het " Layers" palet zien .
4

Dubbelklik op de Layer 1 lijn naar het venster " Layer Style" te openen . Klik op de " Slagschaduw " lijn onder de kolom " Styles " , waar een cheque zet in het vakje " Slagschaduw " en opent het venster " Slagschaduw " . Merk op dat in de foto , het object heeft nu een schaduw omheen , waardoor het focussen .
5

Verplaats de "Distance ", " Spread " en " Size " schuifbalken als de voorkeur aan de schaduw te verbeteren en verhoging van de focus op uw geschetste object.
6

Als u wilt, klikt u op de ' Outer Glow " en " Inner Glow " lijnen onder de " Style " kolommen om een cheque in hun boxen te plaatsen. Dit maakt de lijn rondom uw object gloed alsof het wordt verlicht van binnen en van achteren .
7

Klik op de knop " OK " om terug te keren naar de foto . Klik op het pictogram kleine lijnen op de top van de " Layers " palet . Klik op " Een laag maken . " Klik op het menu "Bestand " , klik op "Opslaan als ", typt u een nieuwe naam voor de foto , zodat er geen redden meer dan het origineel en sla het bestand op uw computer .
< Br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik Uitsnede Een persoo…
·Hoe maak je een banner met Pho…
·Hoe te converteren naar hoge r…
·Adobe Photoshop Is Hiding Bepa…
·Hoe je Adobe Photoshop Album S…
·Hoe Skin Glow in Photoshop mak…
·Hoe te gebruiken Photoshop CS …
·Hoe te Spots van Glare in Phot…
·Advanced Photoshop Techniek 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie Itn ? 
·Hoe kan ik muziek en foto's samen Mix 
·Emily's Tea Garden Tips 
·Hoe maak je input naar een PDF -formulie…
·Hoe maak je een grafiek Axis Verandering…
·3 - D modellering In vergelijking met 2 …
·Hoe maak je een Apple Router Optimalisee…
·Hoe te Bestand verkleinen in Quickbooks 
·Hoe werkt GIMP fotobewerking werk? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com