Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een oude zwart-wit foto met Photoshop CS2 Herstel
Oude zwart- wit foto's kunnen een waardevol instrument voor het verzamelen van informatie over het verleden te zijn , of ze zijn oude familie foto's of foto's van historische gebeurtenissen . Helaas zijn deze oude foto's vaak vergeelde , gescheurd , gekrast of anderszins beschadigd en moet worden hersteld . Als u wilt proberen je hand op het herstellen van uw oude zwart- wit foto's , kunt u gebruik maken van diverse gereedschappen en filters in de Photoshop CS2 -software om problemen te corrigeren . U kunt vervolgens afdrukken de gerepareerde foto's en plaats ze in frames of fotoalbums . Instructies
1

Schaf een hoogwaardige scan van de foto die u wilt terugzetten . Als u niet de eigenaar van een scanner , neem de foto om een winkel die scanning services biedt .

Launch Photoshop CS2 2 . Klik op het menu " File " en selecteer " Open . " Navigeer naar de locatie van uw gescande foto en dubbelklik op het bestand om het te openen .

Klik 3 op het menu ' Beeld ' en selecteer ' Dupliceren . " Klik op " OK . " Dit zal een duplicaat van de originele scan te maken voor u om aan te werken , waardoor het originele bestand intact . Sluit het originele bestand.
4

Klik op het menu "Bewerken " en selecteer " Vrije transformatie . " Draai het beeld met je muis om het recht als de originele scan was krom . Druk op de toets " Enter " wanneer u ervan overtuigd zijn dat de foto is recht .

Als het originele beeld werd gescheurd in verschillende stukken , selecteert u het gereedschap Lasso uit het palet . Tekenen met de muis naar een van de afgescheurde stukjes te selecteren , klik dan op de "Edit" menu en selecteer " Vrije transformatie . " Draai het geselecteerde gedeelte met je muis en beweeg deze zo dicht mogelijk bij de andere stukken , zoals je zou doen als je de foto werd patchwork terug samen met je handen . Druk op "Enter " wanneer u tevreden bent met de positie van het stuk , en herhaal het proces met elk ander stuk .
5

Klik op het menu " Beeld " , zweven over " Mode" en selecteer " grijstinten . " Klik op "OK " als daarom wordt gevraagd . Dit zal verwijderen vergeling van de gescande afbeelding . Klik op het menu ' Beeld ' opnieuw , zweven over " Mode" en selecteer " RGB-kleur . " Dit zal het beeld veranderen naar full-color modus , waardoor extra opties in een aantal tools .
6

Klik op " Layer , " zweven over " Nieuwe aanpassingslaag " en selecteer " Levels . " Klik op " OK . " Dit zal een level aanpassingslaag maken en open het venster " Niveaus " . Controleer de "Preview " in als het voorbeeld nog niet actief is .
7

Klik op de pipetpictogram meest linkse gevonden net onder de knop "Opties " , klik dan op een gedeelte van het beeld dat is bedoeld om volledig zwart , zoals een schaduw . Klik op het meest rechtse pipetpictogram gevonden onder de knop "Opties " , klik dan op een gedeelte van het beeld dat bedoeld is volledig wit , zoals een wit overhemd te zijn . Dit proces zal het contrast van uw foto 's te verbeteren .

Klik 8 op de Patch Tool in het palet . Tekenen met je muis om een beschadigd deel van een uniform gebied op de foto , zoals de achtergrond selecteren . Selecteer het keuzerondje " Bron " in de werkbalk opties . Klik in de selectie en houd je muisknop ingedrukt . Sleep de selectie naar een onbeschadigde deel van het beeld en laat de muisknop los om het beschadigde deel repareren , met behulp van het onbeschadigde gebied als een patroon . Herhaal dit proces voor al deze gebieden .
9

Klik op de Healing Brush Tool in het palet . Identificeer een klein beschadigde deel van een minder uniform gebied in de afbeelding en selecteer de juiste kwast grootte met behulp van de drop- down menu in de werkbalk optie . Houd de toets " Alt " en klikt u in de buurt van het gebied dat u wilt bevestigen aan een patroon voor het gereedschap te selecteren . Verf over het beschadigde deel van de machine totdat u tevreden bent . Herhaal dit proces voor al deze gebieden .

Klik 10 op het menu " Filter" , zweven over " Noise " en selecteer " Ruis reduceren . " Pas de verschillende instellingen met de schuifregelaars te glad uit de afbeelding tot u tevreden bent .

Previous: Next:
  Photoshop
·Ik kan geen foto's bewerken in…
·Hoe maak je een banner in een …
·Tutorial over Photoshop CS3 Fi…
·Hoe te Licht Sketches in Photo…
·Adobe Photoshop 3D Tutorial 
·Hoe te Favicons maken in Photo…
·Hoe te vermijden Over Verzadig…
·Hoe naar JPG te Transparante G…
·Hoe te Uitsnede Dingen in Phot…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Basic Java Games 
·Hoe te reencode een AVI 
·Software voor het afdrukken van ID-kaart…
·Hoe de Editing History Log in Adobe Phot…
·Wat is de extensie RMS ? 
·Hoe je het Ken Burns-effect gebruiken in…
·Hoe te converteren van Excel naar een TX…
·Hoe je een AVI Spelen in Linux 
·Hoe om te doen Line Grafieken in Excel 2…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com