Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een laag Fade Into Another van de ene kant van het beeld naar het andere in Photoshop Elements
Photoshop Elements , de " light " versie van de volledige Adobe Photoshop -software , biedt een verzameling van grafische hulpmiddelen te retoucheren of volledig te transformeren digitale foto's . Een manier om te werken op beelden is door het toevoegen lagen , een elektronische versie van het opstapelen 's op elkaar . Gebruik lagen om effecten zoals fading maken door gebruik te maken van Elements opaciteit techniek . Met een paar muisklikken , vervagen afbeelding lagen van links naar rechts . Instructies

Open Elements 1 . Klik op het menu " File " en selecteer "Open . " Blader naar twee beelden aan elkaar lagen . Als de afbeeldingen zich bevinden in dezelfde map of het gebied op de computer , zoals het bureaublad , klik eenmaal op elke afbeelding en klik op 'Openen'. De foto's tegel in de Elements werkruimte . Anders , gaat u naar elk beeld en dubbelklik erop zodat beide zijn open op het scherm Elements . Kopen van 2

Open het menu " Window" en klik op " Layers " om de " Layers " palet te openen , die standaard geopend kunnen worden op de rechterkant van het scherm elementen . Merk op dat iedere foto heeft een laag , Achtergrond .

Klik 3 op een foto , drukt u op en de "Ctrl " toets op het toetsenbord ingedrukt en sleep de afbeelding naar de andere. Het heeft betrekking op de afbeelding eronder . Let op de " Layers" palet heeft nu een nieuwe layer , Layer 1 , boven de achtergrondlaag .
4

de rechtermuisknop op de marquee tool, ligt de tweede van boven op de " Tools" palet op de linkerkant van het scherm . Selecteer "Rectangular Marquee Tool " van de fly - out menu . Plaats de cursor op de linkerbovenhoek van de afbeelding en teken een rechthoek ongeveer een derde van de breedte van de afbeelding en sleep naar beneden , de vorming van een kolom . Bij knipperende stippellijnen verschijnen , drukt u op de toets " Delete " . Een derde van de foto wordt verwijderd en de afbeelding hieronder toont door .
5

Herhaal de "Rectangular Marquee Tool " weer naar de andere rechthoek column , dit keer tekenen in het middelste derde deel van het beeld . In plaats van op " Delete" met de rechtermuisknop op het knipperende lijnen en selecteer " Layer via Cut . " Een nieuwe Layer 2 met alleen de kolom wordt toegevoegd aan de " Layers " palet . Schuif de " Opacity " balk boven - rechts van de " Layers " palet omlaag naar 50 procent . Kijk hoe het beeld vervaagt en de onderste laag kan worden gezien mengen door de bovenste laag .
6

Klik op de Layer 1 laag in het palet . Schuif de " Opacity " balk naar beneden tot 20 procent of lager , naar uw voorkeur , het invullen van het beeld vervagen van massief tot bijna transparant van links naar rechts .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Laageffecten Breng in A…
·Hoe maak je een 3D Sphere verd…
·Hoe kan ik een afbeelding toe …
·Crossbones Tutorial voor Photo…
·Hoe maak je een circulaire Hig…
·Hoe je Adobe Photoshop te gebr…
·Photoshop versies die kunnen w…
·Hoe je alles Photoshop Verwijd…
·Hoe te Eyes in Adobe Photoshop…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Word 2007- document naar…
·Hoe maak je kolommen in een database Ver…
·Hoe kunt u een backup van uw Outlook e-m…
·Hoe om Flash Video te converteren naar D…
·Hoe maak je een cd kopiëren Met Exact A…
·Hoe afdrukken My Own Business Cards 
·Hoe maak je een PDF-bestand Ongedaan 
·Hoe maak je een grafiek in iWork Zorg 
·Wat is CMYK in Photoshop ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com