Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Photoshop achtergronden in Portretten
Wrangling een groep mensen of zelfs maar een eigenzinnig kind voor een portret kan hard werken zijn , maar als je eenmaal hebt gevangen die perfect beeld , hoofdbeeld het onderwerp hergebruik met verschillende achtergronden duurt slechts een paar minuten . Open het portret in een grafisch programma zoals Adobe Photoshop , bieden de tools om achtergronden in een paar klikken te wijzigen of te bewerken . Iets tweak de schaduw of zet dag in nacht , het transformeren van het portret geheel , in Photoshop . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op het menu " File " en selecteer "Open . " Blader naar het portret bestand met de achtergrond om de bestandsnaam te wijzigen en dubbelklik hierop . De foto opent in het Photoshop werkruimte . Open het menu " View " en selecteer " Fit op het scherm" , zodat de hele achtergrond zichtbaar is . Kopen van 2

Klik op het gereedschap " Lasso " op de " Tools" venster aan de linkerzijde van het scherm . Teken de omtrek rond de voorgrond /geportretteerden . Bij knipperende stippellijnen verschijnen , klik met de rechtermuisknop binnen hen en selecteer "Layer via Copy . "
3

Trek het menu " Venster " en selecteer " Lagen " naar de " Lagen " openen menu . Merkt twee lagen , de oorspronkelijke portret op de achtergrondlaag ( Photoshop standaardnaam voor de eerste laag , dit heeft geen betrekking op het veranderen van de achtergrond ) . En het geselecteerde gebied op Layer 1
4

Klik eenmaal op de achtergrond laag om deze te markeren in het blauw . Open het menu " Beeld " , selecteer " Instellingen " en klik op " Hue /Saturation . " Schuif de " Hue " balk naar links of rechts om de achtergrondkleur te veranderen . Schuif de " Verzadiging " balk naar links om de achtergrond te veranderen naar grijswaarden , waardoor alleen de voorgrond in kleur . Schuif de " Verzadiging " balk naar rechts om de achtergrond van een levendige , neon kleur te geven . Wanneer u tevreden bent , klikt u op de knop "OK " .
5

Dubbelklik op de top - links plein van de " Color Picker , " de twee overlappende gekleurde vakjes op de bodem van de " Tools" venster . Selecteer een nieuwe kleur voor de achtergrond en klik op "OK . "
6

Klik op het gereedschap " Emmertje " , die eruit ziet als een kanteling blik verf , op de " Tools" palet. Klik op de achtergrond , die zich vult met de nieuwe kleur , waardoor alleen de onderwerpen op de voorgrond zichtbaar . Als je niet ziet de " Emmertje , " rechts - klik op de " Gradient " tool, een rechthoek gemaakt van gearceerde lijnen . Deze twee instrumenten delen dezelfde ruimte totdat men gewend is .
7

Klik op het menu " Bestand " , selecteer "Opslaan als ", typt u een nieuwe naam voor de afbeelding op het origineel te bewaren en op te slaan het portret naar de computer .

Previous: Next:
  Photoshop
·Photoshop trucs voor Face 
·Hoe te animeren in Photoshop E…
·Hoe maak je een forum Avatar M…
·Hoe te boeken Copyright Symbol…
·Photoshop schildertechnieken 
·Gemeenschappelijke Photoshop E…
·Hoe maak je een banner in Adob…
·Adobe Photoshop System Specifi…
·Hoe kan ik meerdere Spotlights…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Connect 2 punten op Gimp 
·Hoe maak je een Blu-Ray converteren naar…
·Hoe kan ik upgraden van Great Plains 8 ?…
·Norton Utilities Problemen oplossen 
·Hoe maak je een VLC Video branden op DVD…
·Hoe te verwijderen Wie Bewerkt de Commen…
·Hoe kan ik dubbele rijen te verwijderen …
·CAD Software Information 
·Drupal RSS Feed Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com