Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Photoshop Fakes Detect
Fotografisch bewijs werd ooit beschouwd als een positief bewijs van een gebeurtenis te zijn . Echter , de komst van digitale beeldbewerking programma's heeft het moeilijker en moeilijker om te vertrouwen op wat je ziet in een foto . Photoshop , de toonaangevende afbeelding editor op de markt , wordt vaak gebruikt om stiekem bewerkingen of zelfs regelrechte valse beelden die moeilijk op te sporen kan zijn. Als je weet wat te zoeken , kunt u echter phonies spotten bijna elke keer . Wat je nodig hebt
Vergrootglas
Toon Meer Aanwijzingen

Look 1 voor verschillen in kleur tussen het ene deel van het beeld en de rest van het, dit kan uitwijzen dat een deel van de foto is geplakt in plaats van een andere oorspronkelijke afbeelding . Als de twee originele beelden hadden verschillende kleuren schalen , kunt u zeggen, door het vergelijken van delen van het beeld die anders zou moeten zijn van dezelfde kleuren, zoals tinten of kleuren in de natuur de huid . Dit is vaak moeilijk om bewust te analyseren , maar u zult merken dat de kleuren er gewoon een of andere manier verkeerd zonder zeker te zijn van de reden waarom . Kopen van 2

Assess huidtinten en lichaamsvormen die te " perfect " om echt te zijn . In het geval van tijdschrift modellen , is er meestal een aantal beeldbewerking gedaan om onvolkomenheden in kwaliteit van de huid , rimpels , losse haren en scherpe bochten lichaam ( zoals bochten over broek tailles ) te verwijderen . Als u een foto vrij van deze zie " onvolkomenheden , " je bent waarschijnlijk op zoek naar een Photoshop- werk .
3

Spot wazig gebieden of plaatsen met te weinig differentiatie in kleur . Echte beelden kunnen onscherp zijn , maar niet in kleine , geconcentreerde plekken. Photoshop " glad te strijken " banen zal geven gebieden van een foto een onrealistisch gladde look , bijna als het was geschilderd of gebeeldhouwd uit klei in plaats gefotografeerd vanuit een echt object .

Controleer proporties 4 en proberen te spotten alle objecten die gewoon niet lijken op een lijn qua omvang . Dit is een tell die wordt geleverd met veel knip-en -plak- manipulaties .
5

Kijk voor body - gedeelte hoeken en vormen die niet helemaal lijken gelijk . Vaak , vooral met hoofden geplakt op aan andere instanties , de hoeken van de armen , benen , nek en hoofd zal niet helemaal goed lijkt of zal niet line-up . Als het lijkt onnatuurlijk , onredelijk ongemakkelijk of onmogelijk , zou het een nep te zijn .
6

Observeer pixelgroottes . Met objecten die zijn geknipt en geplakt , zal de twee originele beelden hebben vaak verschillende beeldresoluties . Het kan nodig zijn om het beeld te bekijken tijdens uitvergroot om het verschil in pixelgrootte opmerken , maar als het er is, heb je een zeker nep .
7

Neem een goed kijken naar de schaduwen en lichte hoeken . Als alles in het beeld verschijnt niet op dezelfde lichtbronnen te verlichten , is het mogelijk dat een deel ervan komt uit een beeld met verschillende belichting .
8

Kennisgeving elke wind meegevoerd gebieden in het beeld en welke richting de wind lijkt te blazen . Als er sprake is van inconsistenties , iets wat in dit beeld niet . Behoren er

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe om te geven een persoon de…
·Hoe te Things Out bewerken in …
·Hoe maak je een raster in Phot…
·Hoe te kleuren Brighter in Pho…
·Hoe om tekst te bladeren in Ph…
·Hoe te Superimpose Twee foto's…
·Photoshop bestandsextensies 
·Warhol effect in Photoshop 
·Hoe je iets Look Metaal verdie…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Audio Player in Flash embedden 
·Waarom kun je niet branden dvd's Uit een…
·Hoe een RAR -bestand gebruiken 
·Hoe maak je een PDF-bestand te branden 
·Hoe te wijzigen tekst Kleuren in Microso…
·Hoe je afbeeldingen maken Into Postkaart…
·Hoe je Machine configuraties wijzigen 
·TurboCAD Constraint Tutorial 
·MPEG - 4 Audio File Conversion 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com