Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak Grappige foto's in Photoshop
Wijzen, gericht en klikken kan niet al te humoristisch, maar dat betekent niet dat uw foto's kunnen niet grappig zijn . Met behulp van een grafische software zoals Adobe Photoshop om een ​​beetje " phun ' in je foto's is zo simpel als een paar klikken . Ga voor een paar binnenpretjes of all out guffaws als u experimenteren met gereedschappen van Photoshop , paletten , kleuren en opties . Maak elke foto lachwekkend met een paar minuten in Photoshop . Instructies

Open Photoshop 1 . Klik op het menu " File " en selecteer "Open . " Bladeren om een foto te maken grappige en dubbelklik op de bestandsnaam om de afbeelding in het Photoshop werkruimte te openen . Open het menu " View " en klik op " In venster " om het beeld op de werkruimte te maximaliseren . Kopen van 2

Klik op het gereedschap " Lasso " op de top van de " Tools" paneel aan de linkerkant kant van het scherm . Teken een cirkel rond het hoofd van een persoon of een ander object in het beeld . Bij knipperende lijnen verschijnen , klik met de rechtermuisknop binnen hen en selecteer "Layer via Copy . "
3

Trek het menu " Venster " en selecteer " Lagen " naar de " Layers " palet te openen . Dit kan al open zijn aan de onderkant rechts van het scherm . Het palet heeft een achtergrondlaag en Laag 1 . Rechtermuisknop op Layer 1 en kies " Laag dupliceren ", klik op "OK ", het toevoegen van een Laag 1 kopie aan de lijst .

Klik 4 van de functie " Verplaatsen " , de top - meest tool op de " tools" venster die eruit ziet als een zwarte pijlpunt en kruis . Sleep de cursor iets naar rechts , waar een laag scheidt , waardoor de persoon eruit ziet als hij twee hoofden .
5

Open het menu " Edit" op " Transform " en klik op " Warp . " Klik op een van de hoeken rondom het hoofd en sleep deze , ofwel krimpen het hoofd van de persoon of het maken van het super - sized .

Klik 6 " Bewerken " en " Transform " opnieuw en selecteer " vervormen . " Herhaal dit proces van het slepen van de hoeken , dit keer flipping het hoofd van de persoon ondersteboven of te draaien .
7

Klik terug naar de Layer 1 middelste laag in het palet en sleep de cursor naar links . Nu is de persoon heeft drie hoofden . Klik op het menu " Beeld " aan de bovenkant van het scherm . Klik op ' Instellingen '. Selecteer " Hue /Saturation . " Verplaats de " Hue " schuifbalk naar links of rechts en kijk hoe de persoon het hoofd van kleur verandert , zoals alien groene of bubble -gum roze. Verplaats de " Verzadiging " balk naar rechts om de kleuren helderder en geeft het hoofd van een cartoon look. Klik op " OK" wanneer voldaan .
8

Klik op de laag Achtergrond in het " Layers " palet . Open het menu " Filter" aan de bovenkant van het scherm . Selecteer " Stileer . " Klik op ' Glowing Edges . " Kijk hoe de achtergrond draait een afbeelding gloeiende neon Las Vegas - stijl in , waardoor alleen de kop lagen zoals ze waren . Klik op "OK . "
9

Klik op de kleine bekleed pictogram in de rechterbovenhoek van de " Layers " palet . Selecteer " Een laag maken . "
10

Klik op het menu "Bestand " . Klik op "Opslaan als . " Typ een nieuwe naam voor de foto om de bescherming van de oorspronkelijke en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Photoshop- bes…
·Hoe maak je jezelf beter Kijk …
·Over Adobe Photoshop 
·Hoe te Achtergronden Photoshop…
·Hoe maak ik gebruik Photoshop …
·Hoe wordt de digitale Scrapboo…
·Voordelen van Photoshop 
·Hoe te NAV Verdelers maken in …
·Hoe maak je een pentablet in P…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te FPSE gebruiken Met Apache 
·Hoe te beginnen Systeemherstel Vanuit de…
·Hoe om WMV- bestanden te converteren naa…
·Alternatief voor Acrobat Pro 
·Hoe te Typewriter Knoppen In Adobe Acrob…
·Hoe je foto's importeren in een PowerPoi…
·Hoe af te nemen Album Artwork Zonder ver…
·Hoe te Verstreken Minuten in Excel Berek…
·Mijn SimCity 3000 Unlimited reageert nie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com