Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je twee foto's Put Samen op Photoshop
De vaardigheid van het combineren van twee Photoshop foto's kunt u sandwiches maken van beelden. Dit betekent dat u ook laag en combineer drie , vier of vijf beelden . Wanneer twee of meer foto's beelden aan elkaar worden gezet , een samengestelde resultaten . Samengestelde beelden dienen functioneel , onderhoudend of creatieve doeleinden . Combineer een reeks beelden die in de tijd , maak een surrealistische picturale scène of illustreren een nieuw idee van foto's die goed samen gaan combineren . Instructies
1

Lancering Adobe Photoshop en maak een nieuw bestand . Selecteer " File " in het hoofdmenu en kies "Nieuw . " Noem het bestand en de eigenschappen ervan instellen . Dit bestand is de bestemming voor het samengestelde beeld . Stel de " Resolution " en " Color Mode" om de afbeeldingen die u gebruikt voor de samengestelde wedstrijd . Conflicten in bestandseigenschappen kan terug zetten het proces van het combineren van beelden . Kopen van 2

Kies een vooraf ingestelde of aangepaste grootte voor het nieuwe canvas . De bestandsgrootte moet worden ingesteld op beide afbeeldingen in het samengestelde tegemoet . Voeg een paar centimeter aan de canvasgrootte afhakken belangrijke delen van beide imago te voorkomen .
3

Open beide van de beeldbestanden die u wilt combineren . Selecteer " File " en vervolgens "Open " en selecteer het eerste bestand . Klik op " Open" om het bestand toe te voegen aan uw werkgebied . Herhaal dit proces om de tweede afbeelding te openen .
4

Schik uw werkgebied . Alle drie de ramen moeten in zicht . Verplaatsen en de ramen als dat nodig is. Als het lege doek waar de composiet moet plaatsvinden is te groot om zijn hele gebied te zien , kiest u " View" en " Zoom Out " totdat het hele doek is gelet .
5

Alter de beelden alvorens zetten ze samen . Knippen , masker , kleur , dodge , branden of te verwijderen van de gebieden op elke afbeelding die nodig zijn. Je skill level bepaalt hoe geavanceerd de composiet zal zijn .
6

Sleep elk beeldbestand in het lege doek . Klik op de eerste afbeelding van de laag. Sleep deze naar het midden van het lege doek . Herhaal dit proces voor de tweede opname . U krijgt twee nieuwe lagen in het " Layers" palet zien .
7

Pas de beelden van de composiet als nodig . Activeer de laag met een afbeelding en verplaats het . Klik op de functie " Verplaatsen" of gebruik de pijltoetsen op het toetsenbord om het beeld te stoten op zijn plaats . Doe hetzelfde voor de tweede opname totdat beide beelden zijn klaar om een ​​composiet .
8

geworden Ga naar " Layer " in het hoofdmenu van Adobe Photoshop . Selecteer " Een laag maken . " Beide beelden zullen nu in een.
9

Sla de composiet in een bruikbaar formaat . Probeer JPEG voor online gebruik of TIFF voor het afdrukken van de samengestelde beeldbestand thuis of op een commerciële pers .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik een aangepaste Bors…
·Hoe maak je een Faded Backgrou…
·Hoe maak je een webpagina Met …
·Hoe te Karikaturen maken met A…
·Hoe te gebruiken Adobe Photosh…
·Hoe kan ik een vak invoegen in…
·Hoe te Crop Out Gezicht Iemand…
·Hoe de tekst verwijderen in Ad…
·Hoe je Adobe Photoshop Element…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je gesprekken op een pc met Sky…
·Hoe je 3 - D beelden te creëren in Phot…
·Hoe te Gg Items maken over Open Battlene…
·Wat zijn CHW -bestanden? 
·Hoe maak je een wachtwoord beschermde Ex…
·Silverlight Tool Tips 
·Hoe Vergelijk MP3 naar WMA 
·Hoe maak je een PDA File 
·Hoe weet ik wat Format naar Rip Mijn DVD…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com