Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe te Gg Items maken over Open Battlenet D2
Diablo 2 is de rudimentaire PC fantasy action game gemaakt door Blizzard Entertainment . Diablo 2 spelers kan coöperatief of competitief online interactie op Blizzard's Battle Net servers. " Gesloten " Battle Netto wordt gebruikt voor ranked spelen , wordt beschouwd als " officiële " en slaat karakter en artikelgegevens op afstand . "Open " Battle Net spel is beschikbaar voor diegenen die hun karakter en artikelgegevens lokaal opslaat . Dit creëert een omgeving die niet wordt bewaakt voor game - breaking maatregelen . Het is mogelijk om te bewerken en je eigen items in een open Battle Net -omgeving . Instructies
1

Ga naar een online Diablo resource site zoals D2sector.net . Download een item editing programma zoals " FireFly 's Inventory Manager Light v2.0.1 , " Diablo 2 Character Editor 1.94 of Hero Editor Volledige v 0.96 . Deze laatste toepassing is de uitgebreide editor voor Diablo 2 , en is volledig functioneel . Met het, kunt u uw save game-bestanden te openen en wijzigen van alle items en statistieken . Ongeacht editor u wilt gebruiken , ervoor te zorgen dat het compatibel is met de versie van Diablo 2 die u gebruikt . Alle geopende Battle Net games vereisen updaten Diablo 2 naar de nieuwste versie . Kopen van 2

Bepaal wat Goddelijke Gear u wilt dat uw Diablo 2 karakter te hebben . Dit zal afhangen van wat zijn klasse en bouwen zijn . U kunt veelgestelde vragen online op sites zoals gamefaqs.com die zal beschrijven wat de beste Goddelijke Gear combinaties zijn voor de verschillende klassen en bouwt vinden .
3

Maak een nieuw personage , hetzij in-game of door te klikken op de " Nieuwe Hero" -knop in je editor . Open inventaris van de held door het selecteren van "Edit Inventory ' uit het File -menu drop-down . U hebt nu de keuze uit of bewerken /creëren van je eigen items of het kiezen van wat items die je wilt uit de database van het spel .
4

Kopieer de personage -bestand in je Diablo 2 -map . Start Diablo 2 en selecteer multiplayer -opties in het hoofdmenu . Kiezen voor een open spel te maken . Je karakter zal verschijnen in het menu dragen van de apparatuur die u voor hem of haar met de editor .

Previous: Next:
  PC Games
·Goede Vakantie Grind in World …
·Hoe maak je een gele scherm op…
·Hoe je Ping Lower op World of …
·Cheats voor Bookworm Deluxe 
·Call of Duty 4 Multiplayer Iss…
·Rise of Nations Tutorial 
·Hoe te Attack Macro's maken in…
·Hoe te openen . Gsc 
·Hoe een Patch Solliciteer voor…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een PDF- bestand te openen i…
·Hoe maak je een hiërarchische regressie…
·Hoe je Photoshop gebruiken voor Digital …
·Help met Lotus 123 Macro's 
·Hoe te spelen Warcraft III in venstermod…
·Hoe kan ik op Lipstick in Photoshop 
·Hoe PDF Print Van VB.NET 
·Hoe maak je een Banner behulp ontwerp Jo…
·Hoe maak je een kalender Public Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com