Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Letters bewerken op een foto met Photoshop
Wanneer je de foto , maar haat de tekst , maak je geen zorgen . U kunt de tekst op de foto's in Photoshop , zolang de letters op een aparte tekstlaag werden getypt . U kunt de tekst herschrijven , of helemaal te verwijderen , en uw afbeelding zal goed om te gaan in uw blog of in een voorwerp te zijn . Echter , als het bestand in het JPG-formaat , moet u de tekst uit te blokkeren. Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop grafische software
Toon Meer Aanwijzingen
bewerken Tekst op een PSD -bestand in Photoshop

Klik op " Bestand " 1 > "Open " op de bovenste werkbalk in Photoshop . Blader door uw "Afbeeldingen" of een andere map op de foto met de tekst die u wilt bewerken . Kopen van 2

Selecteer de afbeelding en klik op " Open" in het " Pictures " dialoogvenster . Photoshop zal het openen en al zijn lagen in het " Layers" palet .
3

Klik op de "T " in de Toolbox aan de linkerkant van het scherm , met de "T " layer geselecteerd in het " Layers" palet aan de rechterkant.
4

Kies het type dat in de oude boodschap , en vervangen door het nieuwe bericht of volledig verwijderen het tekstvak als u niet wilt dat verwoording .
5

Klik op " bestand " > "Opslaan als " en sla uw bewerkte foto als een PSD om alle lagen te behouden , dan weer opslaan als een JPG voor een kleinere , een- layer bestand . < br >
Vervang tekst op JPG bestand in Photoshop
6

Klik op " Bestand " > " Open" en doorzoek uw "Foto's" of een andere map voor de afbeelding met tekst die u wilt op te heffen of te wijzigen .
7

Selecteer de afbeelding en klik op " Open" in het " Pictures " dialoogvenster . Het opent als een achtergrond laag omdat tekst en beeld worden samengevoegd in een JPG .
8

Selecteer het gereedschap "Crop " van de Toolbox aan uw linkerhand , en sleep het naar de afbeelding . Bijsnijden het zo de formulering blijkt niet , indien mogelijk . Zo niet , ga dan naar de volgende stap .
9

Klik op " Layer " in de top Toolbox , en kies " Laag dupliceren " in het drop -down . De achtergrondlaag kopie zal actief zijn .
10

Verander de voorgrondkleur in de kleine vakjes aan de linkerkant Toolbox om de achtergrond achter de tekst overeenkomen , als de achtergrond een effen kleur . Klik op het gereedschap ' Rechthoek ' en teken een effen kleur doos op de top van de formulering om het te blokkeren . Gebruik de functie " T " te typen in een nieuw bericht , of laat het vak leeg .
11

Gebruik de functie " Clone Stamp" om een ​​deel van de achtergrond klonen als het niet een effen kleur . Sleep het gereedschap om het deel van de achtergrond die u wilt kopiëren en Alt + klik . Sleep de cirkel die dan verschijnt de tekst . Klik om de gekloonde achtergrond over het type stempel totdat deze volledig is geblokkeerd . Gebruik de "T " hulpmiddel te typen in een nieuw bericht als je wilt.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe om rimpels in Photoshop El…
·Hoe te Uitnodigingen maken op …
·Hoe te watermerken in Photosho…
·Hoe maak je een romantische ac…
·Hoe maak je een foto met Photo…
·Hoe te lichteffecten gebruiken…
·Hoe te Patronen maken in Photo…
·Hoe de Brush Tool Verandering …
·Hoe maak je een Ragged Edge ve…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de BINOMIALE.VERD functie in Microso…
·Office 2007 Installatie-instructies 
·Hoe maak je een Mini DV tape converteren…
·Tutorial over Oogeffecten in GIMP 
·Presentatie Graphics Definition 
·Hoe te gebruiken VB6 naar Format Kolomme…
·Hoe maak je een gezicht vervangen op een…
·Hoe te installeren SQLite3 op Python 
·Hoe je ZIP -bestanden met Perl Extract 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com