Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop tutorials voor Light Orbs
Adobe Photoshop is een grafische editing programma dat is ontworpen voor het bewerken van afbeeldingen en touchup . Het beschikt over een scala aan tools en filters die kunnen worden toegepast op een afbeelding . Een effect dat kan worden geproduceerd met deze tools is een licht orb , een bal met licht ontsnapt uit het zodat het lijkt alsof het op ontploffen . Dit kan worden bereikt in slechts enkele stappen en kunnen worden gemanipuleerd op verschillende manieren . Instructies
1

Start een nieuw document in Photoshop door " File " en vervolgens " Nieuw " te selecteren in het menu bovenaan . Kies uw gewenste maat , kies dan " Black" als je achtergrondkleur .

Klik 2 op de shape tool in de tool- palet aan de linkerkant van het scherm en selecteer de " Ellipse Shape Tool . " Dit zal een pictogram dat eruit ziet als een kleine cirkel . Hold " Shift ", terwijl het maken van uw vorm aan een perfect ronde cirkel in het midden van je document te maken .
3

Selecteer " Lagen " in het hoofdmenu , dan " Layers Style . " Kies " Slagschaduw ", vervolgens " Gradient Overlay " uit het menu Layer Styles . Wanneer u deze beide filters hebt toegepast , selecteert u " Layers " dan " rasteren " dan " Shape . "
4

Gebruik de functie " Lasso " gelegen op het gereedschap palet te dun , zigzag strepen in de vorm die beginnen bij de rand van de cirkel en bewegen naar binnen . Als u het maken van deze strepen , houden " Shift " zodat ze allemaal worden gecombineerd . Druk op de knop "Verwijderen " om de kleur van deze strepen te verwijderen , vervolgens " Ctrl - D " om het beeld op te heffen.
5

Selecteer het gereedschap " Elliptical Marquee " uit het palet . Dit kan gedaan worden door het ingedrukt houden van de Marquee icoon , die eruit ziet als een kleine doos met een stippellijn . Kies een cirkel met de tool. Ga naar " Filter " en vervolgens " vervormen " en vervolgens " Bol " en het bedrag tot ongeveer 80 % . Selecteer " OK " om het filter toe te passen . Ga naar " Layer " en vervolgens " Een laag maken . "
6

Voeg verschillende effecten aan je licht orb door te gaan naar " vervormen " en vervolgens " Polaire Coördinaten " en te kiezen voor " Polar te Rechthoekige . " Voeg vervolgens lichte strepen door te gaan naar " Filter " en vervolgens " Stylize " dan " Wind . " Selecteer " Uit de Rechter . " Breng dit effect weer , maar deze keer kies " van links . " Ten slotte , om rimpel het lichteffect lichtjes , selecteer " Filter " en vervolgens " vervormen " en vervolgens " Oceaanrimpel . " Onder rimpel grootte voer 10 , onder magnitude voer 2 .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een RAW Camera Plu…
·Hoe je huid zacht maken in Pho…
·Hoe maak je een collage op Pho…
·Hoe Clean Up een achtergrond i…
·Hoe maak je een pistool Brush …
·Hoe maak je een baksteen patro…
·Hoe maak je een Black & White …
·Hoe je tekst Wijzig Na het al …
·Hoe maak je Contrast om een ​​…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe je Skype opnemen in een SAM Broadcas…
·Hoe de Legend in Microsoft Excel bewerke…
·Hoe je DivX converteren naar een DVD met…
·Hoe maak je een webpagina Tabel converte…
·Open - Source Audio CD Burning 
·Hoe je Powerpoint Pictures Transparant Z…
·Hoe te Vergroot een afbeelding in Photos…
·Hoe maak ik gebruik van de Poolse alfabe…
·Hoe maak je een statuut Symbol maken in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com