Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Photoshop- document afdrukken op een 4x6 Card
Adobe Photoshop is een industrie - standaard grafische hulpmiddel handig voor het bewerken van foto's - zoals de naam al impliceert - en voor het tekenen en creëren van lay-outs . Het maken van afdrukken vanuit Photoshop -documenten is een enigszins genuanceerd proces voor professionals , waarbij de mogelijkheden van de printer en de resolutie van het document dat moet worden afgedrukt . Echter , Photoshop maakt het eenvoudig om de beste kwaliteit afdrukken mogelijk van een bepaald document op een bepaald papierformaat te produceren , zodat u zich geen zorgen te maken over wat de berekening van de beste 4x6 afdruk je kunt maken . Instructies
1

Klik op het gereedschap Uitsnijden in het deelvenster Gereedschappen om deze te selecteren . Het gereedschap Uitsnijden is gevonden in de buurt van de bovenkant van het paneel , en ziet eruit als een dikke - omrande rechthoek met een diagonale lijn die loopt van de ene hoek naar de andere .

Type 2 " 6 in " in de " breedte " veld in het paneel Opties , en " 4 in " in het veld" Hoogte " . Als uw document groter is dan het lang is , klik dan op de knop pijlen tussen deze gebieden om ze te verwisselen .
3

Klik en sleep het gereedschap Uitsnijden in uw document om zoveel mogelijk van uw selecteren document mogelijk die kunnen passen in de doos . Je hoeft niet om het goed te krijgen de eerste keer , na aanvankelijk het plaatsen van het bijsnijden vak , klik en sleep het naar het te verplaatsen , en sleep een van de hoeken om het formaat te wijzigen . U kunt de grootte van de uitsnede vak groter dan het document indien nodig - je moet uitgezoomd ver genoeg om dit te doen . Photoshop zal goten zo nodig gebruik van de achtergrond kleur toe te voegen . Druk op " Enter " of klik op het vinkje aan de rechterkant van het paneel Opties om het gewas te bewerkstelligen .
4

Draai het document indien nodig om de oriëntatie overeenkomt dat je nodig hebt om de kaart te voeden in de printer . Klik op het menu " Beeld " , kies dan de " Beeldrotatie " submenu en klik op " 90 ° CW " om het document te draaien .
5

Klik op het menu "Bestand " , kies dan " Afdrukken. " In het venster dat verschijnt , selecteert u uw printer in de " Printer " drop - down menu . Klik op "printen ", kies vervolgens " Aangepast formaat " in de " Paginaformaat " drop - down menu . Type 6 en 4 in de " Breedte " en " Hoogte " velden in willekeurige volgorde . Klik op de " Portrait " keuzerondje als u de kaart eerst zal worden meegenomen in de printer korte kant , of " Liggend " anders . Klik op "OK . "
6

Controleer het voorbeeld aan de linkerkant van het venster om te controleren of het juist lijkt . Verschillende printers kunnen presenteren verschillende opties in dit venster : in alle gevallen , het minimaliseren van de grootte van de marges , en kies randloos afdrukken als het een optie

Place 7 de 4x6 kaart in voeder gebied van de printer in . de juiste richting , en klik op " Print " om het document af te drukken . Afhankelijk van uw printer en het document , kan een of meer dialoogvensters verschijnen , klik op " Doorgaan " als gewaarschuwd knippen , en bevestig alle andere dialogen aan te gaan met het afdrukken

.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een webpagina ontw…
·Hoe kan ik aanmelden Photoshop…
·Hoe te wijzigen kleur van een …
·Hoe maak je een Picture bestan…
·Hoe maak je een Transparantie …
·Hoe je foto's Unlock in Photos…
·Hoe je Photoshop 5 installeren…
·Hoe maak je jezelf Oudere Kijk…
·Hoe maak je een monster webpag…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·XP Pro Audit Procedures 
·Hoe maak je een sleutel toe aan een Offi…
·Een back-up Trixbox Met Backup Exec 
·Hoe maak je visitekaartjes opmaken 
·Windows Malicious Spyware Removal Tool 
·Hoe te SQLite Delete 
·Hoe een backup van Windows XP Pro SP2 
·Hoe te Transparante gebruiken op KoolMov…
·Hoe maak je een tijdelijk bestand in MS …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com