Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe PDF-bestanden bewerken in Photoshop CS2
Het omzetten van een bestand naar een Adobe PDF of Portable Document Format -bestand , maakt het universeel toegankelijk voor iedereen met de gratis Adobe Reader -software en ook in dat de tekst in het document isn vergrendeld ' t bewerkbaar . Dit is niet de PDF zelf vergrendeld is tegen bewerken bedoel ; andere Adobe -software , Photoshop CS2 , biedt een aantal oplossingen voor het bewerken van documenten . Gereedschappen van Photoshop geeft editors de mogelijkheid om te markeren PDF's op het scherm op een manier vergelijkbaar met de rode pen editing stijl van de werkelijke papieren documenten . Instructies
1

Open Photoshop CS2 . Klik op het menu "Bestand " . Klik op ' Openen '. Blader naar de PDF op de bestandsnaam bewerken en dubbelklik . Afhankelijk van het PDF- formaat , kan het een paar momenten te nemen om het scherm "PDF Import " te laden .

Druk op 2 en de "Ctrl" toets ingedrukt . Klik een op elk van de pagina's van de PDF te bewerken . Laat de opties aan de rechterkant van het venster als hun standaardwaarden staan ​​en klik op de knop "OK " .
3

Klik op de functie " Borstel " op de " Tools" venster . Schuif de " Opacity " op de werkbalk aan de bovenkant van het werkgebied om " 50 % . " Klik op de " Color Picker " aan de onderkant van de " Tools" deelvenster en selecteer een kleur om te gebruiken voor het benadrukken van de PDF . Klik op "OK . "

Positie 4 de penseel op het PDF en sleep over woorden of alinea's te markeren , storten semi - transparante verf .
5

Selecteer zwart uit de " Color Picker " en schuif de " Opacity " bar terug naar " 100 % . " Sleep het penseel over delen van de PDF te redigeren of doorhalen .
6

Klik op de functie " Eraser " op de " Tools" venster . Sleep de cursor over delen van de PDF te wissen .
7

Select rood of een andere kleur uit de ' Color Picker . " Rechtermuisknop op het pictogram vormen op de " Tools" venster , die eruit ziet als een grijze vierkante , grijze cirkel , lijn of grijze ster . Selecteer de " Ellipse Tool " of " Line Tool " van de fly - out menu . Bewerkingen toe te voegen zoals de pijlen wijzen naar plaatsen in de PDF of cirkelen fouten en typefouten behulp van de functie .
8

tekst toevoegen aan de PDF door te klikken op het icoon " T " op de " Tools" venster . Merk op dat deze tekst zal uitzien als deze is toegevoegd , zal het er niet uit als een deel van het originele PDF . Photoshop kan niet " inbreken " om de oorspronkelijke PDF-tekst . Kies een lettertype , grootte en kleur in de werkbalk aan de bovenkant van de werkruimte . Klik op de PDF en voeg uw initialen , opmerkingen of andere woorden aan de PDF .
9

apart opslaan elke pagina van de PDF , zoals Photoshop hen is uitgebroken in pagina per pagina . Klik op een van de pagina's . Klik op "Bestand . " Klik op "Opslaan als . " Typ een nieuwe naam voor de afbeelding of laat de Photoshop standaardnaam . Klik op de knop "Opslaan" . Eventueel opent Adobe Acrobat en hergroeperen van alle pagina's aan elkaar en vervolgens opnieuw op te slaan ze als een PDF .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een romantische ac…
·Hoe maak Jeans Heb een Second …
·How Do I 
·Hoe maak je een Flaming Word o…
·Hoe Skin in Photoshop verzacht…
·Hoe maak je een webpagina make…
·Het verschil tussen Adobe Phot…
·PSP 8 Line Art en Photoshop Tu…
·Hoe maak je Uitsnede een Rende…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen van de VLC Player ico…
·Hoe te Visitor Flow interpreteren in Goo…
·Hoe een chemische inventaris maken in Ac…
·Hoe te verwijderen Windows Media Player …
·Hoe maak je een Contour Cut Outline make…
·Hoe te PerfectSpeed ​​PC Optimizer 2.0 B…
·Hoe kan ik Norton Anti - Virus Vervangen…
·Hoe te Plug - ins toevoegen aan Windows …
·Hoe kan ik Windows Photo Editor installe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com