Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Spiral Light Paths Maak in Photoshop Elements
Maak een spiraal licht pad in Photoshop Elements om dingen te illustreren , zoals sterrenstelsels en andere hemelse fenomenen . Dit project laat ook zien hoe een aantal van de filters in Elements gebruiken . Filters zijn commando's die uw afbeeldingen te transformeren met software algoritmen wiskunde - based . De resulterende beelden hebben een gladheid die is moeilijk te bereiken met de handmatige schilderij tools zoals " Penseel " of " Pencil . " Omdat filters wijzigen van uw oorspronkelijke afbeelding , maak een kopie van het beeld in het geval uw eerste pogingen niet aan uw normen . Instructies
1

Klik op " Nieuw " commando van het menu " Bestand " , klik vervolgens op de " Amerikaanse Paper " item uit de "Presets " drop - down lijst . Klik op de " RGB " item in de " Color " drop - down lijst en klik op ' OK ' om de nieuwe doek voor de spiraal licht paden te maken . Kopen van 2

Klik op het menu " Lagen " " Nieuwe opvullaag " submenu , klik vervolgens op de " Solid kleur "commando . Klik op " OK " in het dialoogvenster dat verschijnt . Elements een venster voor het kiezen van de kleur voor de nieuwe laag .
3

Klik op een donkere kleur voor de nieuwe laag , omdat dit de lichte spiraal beter zichtbaar zal maken . Klik op " OK " om het venster te sluiten voor het plukken kleuren.
4

Klik op de pagina icoon aan de onderkant van het venster ' Lagen ' om een ​​nieuwe tekening laag te maken . Klik op de bovenste kleurstaal aan de onderkant van het gereedschap palet , klik op een felle kleur in het venster dat verschijnt . U zult verf een afbeelding die de spiraal in de volgende paar stappen zullen worden .
5

Klik op het pictogram penseel uit het palet te schilderen modus te gaan , sleept u over het canvas om een grote te vormen " + " gecentreerd op het doek .
6

Klik op de " Distort Filter " menu 's " "sub - menu , klik vervolgens op de " Draai "commando . Sleep de " Angle " schuifregelaar in het venster dat verschijnt totdat het kruis verandert in een spiraal . Klik op " OK " om het dialoogvenster te sluiten .
7

Klik op het menu " Filter" opnieuw , klik op de " Artistieke " sub - menu . Klik op de " Plastic " commando om een dialoogvenster te openen voor het aanpassen van de parameters voor de " plastic " filter . Dit filter maakt uw spiraal lijken te gloeien door een verlaging van de kleur in specifieke delen van de spiraal .
8

Sleep de " Highlight kracht " schuifregelaar naar rechts totdat de preview van uw spiraal in linkervenster van het dialoogvenster lijkt te gloeien . Klik op " OK " om het dialoogvenster te sluiten en de spiraal licht weg .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je Tile een foto in P…
·Hoe te Fonts uploaden naar Pho…
·Hoe maak je een Pastel achterg…
·Hoe te Screentones in Photosho…
·Hoe te Blur Toepassen op een s…
·Video Effects in Photoshop 
·Hoe te Cartoon Tentacles maken…
·Hoe te Fog maken in Photoshop 
·Hoe te Verlopen Maak Rond onre…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is een PNG Photo -bestand? 
·Hoe kan ik mappen Together van FTP 
·Hoe je afbeeldingen uploaden in Drupal 
·Hoe maak je een Excel Sheet behulp van V…
·Hoe te Gradient Toevoegen aan tekst in I…
·Hoe de Acer Zone MagicDirector Uninstall…
·Hoe maak je een pagina verwijderen in Wo…
·Hoe een RAR -bestand te krijgen in iTune…
·Hoe maak je toestaan ​​van een formulier…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com