Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Adobe Photoshop CS3 Manga & Anime Tutorials
Als je moeite hebt met het maken van manga met behulp van traditionele media , maar genieten van het gebruik van Photoshop , kan dit programma helpen u door blok uw artiest te breken . Essentiële Photoshop tools voor het maken van manga omvat de " Brush preset picker , " waarmee je penselen vorm aan de visuele stijl kenmerk van manga te bereiken . Venster " Animation " Photoshop kunt u frames waarop om anime te tekenen maken . Merk op dat je niet beperkt tot het gebruik van digitale penselen van Photoshop om deze kunstvorm te creëren . Als je pad gereedschappen van het programma te gebruiken , kunt u de afbeeldingen die u maakt in elk formaat schaal zonder verlies van kwaliteit . CS3 De paden zijn makkelijker te zien dan die in de vorige versies . Instructies
Manga Tutorial
1

Clicks " Nieuw " commando van het menu " Bestand " , klik op "OK " om een nieuw doek voor het tekenen van manga te maken . Kopen van 2

Druk op " D " om de voorgrond en achtergrond kleuren terug te keren naar de standaardinstellingen van zwart en wit , klik vervolgens op het pictogram van het penseel gereedschap palet aan het schilderen te gaan.
3

Klik op de tweede drop - down controle boven het canvas om de "preset Brush " -venster te openen , sleep de " hardheid " schuifregelaar helemaal naar rechts . Deze actie kunt u de scherpe , hoge contrast lijnen kenmerkend zijn voor manga te maken .

Sleep over het canvas om een lijntekening van een figuur te creëren met een hart - vormige hoofd , grote ogen en slank lichaam 4 . Verwijzen naar bestaande schurft personages als nodig , zoals die op MangaStream , Scooter Forum en Manga.com .
5

Klik op de bovenste kleurstaal van de onderkant van het gereedschap palet , klik vervolgens op een kleur waarmee je wil een van de vormen in de afbeelding die u zojuist trok vullen . Bijvoorbeeld, als je wilt een rood shirt te maken , klikt u op een rode tint uit het kleurenpalet .
6

Klik op de verfemmer icoon uit het gereedschap palet om het gereedschap voor het vullen van vormen draaien , klikt u op op de vorm die u wilt vullen . Photoshop zal de vorm die u hebt geklikt vullen .
7

Herhaal de vorige twee stappen voor de overige vormen in uw figuur om de figuur te voltooien .
Anime Tutorial
< br > 8

Klik op " Nieuw " commando van het menu " Bestand " , klik vervolgens op de "Web " item uit de "Presets " lijst . Klik op " OK " om een nieuw doek te maken voor het tekenen van anime .
9

Klik op het pictogram penseel uit het palet om het gereedschap " Penseel " run , sleep op het doek om een achtergrond voor het creëren animatie .
10

Klik op " Animation " punt van het menu " venster " om de animatie venster weer te geven , klikt u op het pictogram pagina 's uit dit venster om een ​​nieuw kader te creëren . Gebruik de stappen in het vorige gedeelte om een manga figuur te tekenen op het frame .
11

Klik op pagina icoon van de " Animation " venster naar het andere animatiekader maken . Sleep de muis naar een nieuwe figuur iets anders dan die van het vorige frame, dat Photoshop houdt standaard zichtbaar om u te helpen trekken het huidige frame te maken .
12

Klik op het pictogram oog voor de " Frame 2 " punt om dat frame onzichtbaar te maken . Gebruik de instructies uit de vorige stap en deze stap om de resterende frames voor de animatie.
13

Klik op de " GIF " punt van het menu " Bestand " " Opslaan voor web " commando , klik op uit het dialoogvenster op een na hoogste drop- down box . Klik op " Opslaan " om de animatie te slaan .

Gebruik Windows Verkenner 14 om naar het GIF u zojuist hebt opgeslagen , klik met de rechtermuisknop op het bestand . Klik op ' Openen met ' en vervolgens op een webbrowser te openen en je animatie .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een borstel gebrui…
·Hoe maak je een professionele …
·Hoe kan ik een bestand Resize …
·Hoe de Magic Wand in Photoshop…
·Hoe kan ik een schets maken in…
·Hoe te kopiëren en te plakken…
·De voordelen van Photoshop CS 
·Hoe je Photoshop een Neus Pier…
·Hoe maak je een auto met Photo…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
Hoe maak je notities in Adobe Reader 9 P…
  Software Articles
·Hoe je dvd's op een Mac Pro met Leopard …
·Hoe kan ik Windows Update- bestanden Bac…
·Hoe te EPS Transfer File PDF 
·Hoe kan ik een Word- document importeren…
·Photoshop Canvas Size 
·Hoe maak je een pagina-einde invoegen in…
·Wireless Security Analysis 
·Hoe de Eerste Brief van elke zin Gekapit…
·Wat is de betekenis van PDF -bestanden? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com