Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Comic Color Effect in Photoshop
The Incredible Hulk is een enorme , golvende groene machine uitsluitend te wijten aan problemen met het afdrukken van zijn stripboek , volgens DePaul University . De Hulk 's makers , Stan Lee en Jack Kirby , oorspronkelijk trok hem grijs , maar kon hem niet elke keer perfect maken op de drukpers . Het lijkt misschien dat het maken of bewerken van stripboeken op de computer met behulp van Adobe Photoshop korte metten met kleur problemen zou maken , maar Photoshop voegt eigenlijk meer opties en mogelijke valkuilen op de situatie . Savvy stripboek ontwerpers zullen bevoegdheden Photoshop benutten en zet ze op hun best BAM ! POW ! en SPLAT ! effecten . Geschiedenis en opties

stripboek kleuren
ontstaan ​​en blijft een kwestie van kleine puntjes op de drukpers zijn. In Photoshop het equivalent heten pixels , en zijn de meeteenheid van de resolutie van een afbeelding . Pixels per inch aanpassing is te vinden onder het menu -instelling van de " Beeld " van het "Beeldformaat " . Gaat minder dots of pixels per inch kan breken het beeld en geef het en ouderwetse stripboek look.
From Scratch

Wanneer u uw eigen stripverhaal boek , heb je een wereld van kleuren binnen handbereik in Photoshop , veel meer dan de 128 van de comic book -industrie moest werken met in de jaren 1970 . U zult uw kleuropties vinden in de " Color Picker " aan de onderkant van Photoshop " Tools" venster . Hier kunt u kiezen uit een van de bestaande kleuren , werveling door een regenboog van andere keuzes of kiezen uit specifieke PANTONE -bibliotheken . Bijvoorbeeld, als u een terugkerende paarse personage in je strip te maken , wil je hem naar exact dezelfde tint elke keer zijn. Proberen om oogbol de Photoshop- scherm kan leiden tot je karakter zijn pruim een paneel en violet de volgende .
Imitatie /Sampling

Via een andere van zijn instrumenten , Photoshop laat je monster stripboek kleureffecten . Nadat u hebt gescand of gedownload een komische pagina , gebruiken tool " Pipet " Photoshop 's - het lijkt net als zijn naamgenoot - om uit te vinden van de exacte zescijferige ( of hexidecimal ) kleurcode . Naar beste pak de kleur , inzoomen tot je de pixels of dots per inch , omdat twee tinten blauw naast elkaar kunnen lijken dezelfde kleur als formaat neer . Je weet niet wat je klikken op totdat je het zien van dichtbij . Zodra u dat zes - cijferige kleurcode , kunt u deze zelfs gebruiken in uw eigen werk , zoals het schilderen van panelen , karakter kleding of dekking logos .
Beperkingen

hoewel Photoshop is in zijn derde decennium van de productie, is het nog steeds geconfronteerd met een aantal van dezelfde problemen met kleuren drukpers hebben ervaren sinds het begin . De kleuren die u zo specifiek kiezen voor de on-screen schilderij van uw stripboeken mogelijk anders maken wanneer ze worden afgedrukt , met name op niet - professionele home printers . Zelfs zoiets als het zijn bijna leeg dof kunnen beneden het stripboek kleuren , strepen te voegen of gewoon zodat ze er " off . " Hoewel dit is een drukkerij probleem en niet een Photoshop- men , kan de software alleen strekken zo ver om te zorgen dat uw strips zien er goed uit op het scherm en voorbereid voor professionele afdrukken .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een foto voor foto…
·Photoshop schildertechnieken 
·Hoe te Achtergronden Met behul…
·Hoe maak je een Pixel Image Ef…
·Hoe maak je een diavoorstellin…
·Hoe te Glanzende Knoppen maken…
·Adobe Photoshop CS3 Tutorial 
·Neon tekst effecten in Photosh…
·Is Photoshop een Raster Based …
  Related Articles
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe afdrukken van een achtergrondkleur o…
Hoe te wijzigen Tekstkleur in een tabel 
Het wijzigen van de tekstkleur op Mailin…
Hoe te verwijderen van de kleur in een t…
Hoe kan ik Color Word-documenten ? 
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Het wijzigen van de kleur van de kogels …
Hoe de kleur van een hyperlink in Word 2…
  Software Articles
·Hoe te SWF -bestanden afspelen in ShareP…
·Hoe maak je een back-up Afbeelding 
·Hoe maak je panorama's in Photoshop Elem…
·Hoe kan ik Print CD Labels Van Woord ? 
·Hoe te kopiëren en branden van een audi…
·Hoe de LifeCam VX - 3000 Werk in Windows…
·Waar kan ik een Desktop Logo maken ? 
·Zelfgemaakte PC drumsets 
·Hoe maak je een PDF-bestand in Flash imp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com