Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Is Photoshop een Raster Based Program
Wanneer u werkt in Adobe Photoshop , de meeste van de elementen die u maakt uit pixels : ? Kleine vierkantjes die een fractie van een centimeter breed , volledig een kleur en op een niveau van ondoorzichtigheid . Photoshop afhankelijkheid pixels betekent dat als alle bitmap - toepassingen voor het bewerken , zij geldt als een raster - gebaseerd programma . Tegelijkertijd , Photoshop heeft ook de mogelijkheid om vector en andere niet - rasterelementen in haar bestanden . Wanneer Pixel Regel

Alle raster graphics , vooral foto's , vormen een illusie . Vanuit een kijkafstand , ze lijken te vegen overgangen bevatten tussen kleuren en tussen licht en donker . De subtiele vormen van een menselijk gezicht of landschap , de documentaire waarheid een slagveld afbeelding of een handdruk tussen staatshoofden van : al deze computer -of tv-beelden eigenlijk zijn mozaïeken opgebouwd uit kleine vierkante tegels . Deze pleinen - de pixels we manipuleren in Adobe Photoshop - zijn het raster basis van elke digitale foto of scan van een afbeelding of document . Zoom in nauw genoeg in Photoshop en deze kleine , digitaal , mozaïek elementen openbaren zich voor het blote oog .
Vector Gereedschap en Elements

Hoewel Adobe Photoshop creëert voornamelijk roostergrafiek , vector elementen spelen vele rollen in het programma ook. Elke keer als je Photoshop tekening en vorm tools te gebruiken - of u nu tekenen van een clipping path , een vector masker of de omtrek van een vormlaag - je opnemen vector elementen in uw Photoshop- werk . Als u afbeeldingen uit Adobe Illustrator kopiëren en plakken in een Photoshop-document , je bent bijna altijd het toevoegen van vector elementen , tenzij u vertellen Photoshop om de geplakte kunstwerk te behandelen als pixels .
Bestanden opslaan

standaard , Adobe Photoshop slaat uw bestanden in PSD - Photoshop Document - formaat . Kiezen voor deze standaard kunt u vector van uw dossier en rasterelementen evenals al zijn effecten en lagen behouden . Het kiezen van andere bestandsformaten dwingt je om beslissingen te nemen over hoe u de onderdelen van uw werk te behandelen . Terwijl het TIFF- bestandsformaat ondersteunt lagen , kunnen niet alle programma's omgaan met de volledige uitdrukking van het bestand specificatie , en zelfs gelaagde TIFF's niet vectorinformatie naast paden behouden . EPS ( Encapsulated PostScript ) -bestanden ondersteunen levende soort en vector -elementen , maar niet alle programma's en niet alle printers zijn geschikt voor PostScript-illustraties . Voor de beste resultaten , kiest uw bestandsformaten met zorg en in het licht van het voorgenomen gebruik van uw Photoshop-illustraties .
Kunstwerk Aanbevelingen

Graphics professionals
proberen te overwegen alle manieren ze nodig hebben om hun kunstwerk te gebruiken bij het maken van keuzes over hoe om het te maken en hoe het te bereiden voor inbouw in een pagina - indeling of tekstverwerking toepassingen . Bijvoorbeeld , is het makkelijker om te beginnen met een hoge - resolutie -document en maak een lagere resolutie instances van het dan om twee verschillende versies van een bestand die je nodig hebt voor het web en print gebruik te handhaven . Het is makkelijker om te werken in de RGB-modus en bespaar gespecialiseerde instanties van uw kunstwerk naar CMYK workflows richten . Maar u Adobe Photoshop gebruikt , kan zijn rasterillustraties aan uw behoeften voor foto-en pixel - gebaseerde creatieve expressie .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Desktop Collag…
·Hoe te Silhouetten in Photosho…
·Hoe je foto's Black & White Ma…
·Hoe te Objecten Glow Inside ve…
·Hoe to Face Paint in Adobe Pho…
·Over Adobe Photoshop 
·Hoe te Resize een beeld wordt …
·Hoe je make-up in Photoshop Ve…
·Hoe te voegen een afbeelding i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe wordt de digitale camera Foto 's bra…
·Hoe de film Pad in Flash beperken 
·Hoe te Dialer spyware te verwijderen 
·Hoe maak je iemand Val op in een portret…
·Hoe kan ik een Lood in Fruity Loops Comp…
·Hoe maak je een Floating staafdiagram in…
·Hoe je Skype gebruiken op een 3G Android…
·Hoe kan ik een dvd Van MPEG2 Zorg 
·Hoe maak je een Excel Sheet importeren i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com