Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Letter Break Tutorial in Photoshop 5
Begrijpen hoe om gebroken brieven maken in Photoshop kunt u tekst die een verscheidenheid van stemmingen , zoals nervositeit , spanning en verval communiceert maken . Bijvoorbeeld , kon u het effect om afbeeldingen van vervallen huizen , auto's of andere objecten labelen van toepassing . Zoals bij vele projecten in Photoshop , het programma stelt verschillende benaderingen voor het creëren van het effect van gebroken letters . Een benadering is gebaseerd op Photoshop gelaagdheid tools, die werken met de virtuele transparanten genaamd lagen . Lagen laat je stack meerdere onafhankelijke beelden boven op elkaar om een enkel samengesteld beeld . Instructies
1

Klik op " Nieuw " commando van het menu " Bestand " , klik vervolgens op de " Amerikaanse Paper " item uit de " Preset" dropdown lijst . Klik op " RGB " kleur van de " Color " dropdown en klik op ' OK ' om een doek voor de gebroken tekst te maken . Kopen van 2

Klik op het icoon " T " op het gereedschap palet sleep on het doek om een ​​tekstvak te definiëren . Typ tekst in het vak en klik op het vinkje boven het canvas om de tekstinvoer te beëindigen. Merk op dat u de tekst kunt wijzigen door te klikken in het tekstvak , in tegenstelling tot eerdere versies van Photoshop .
3

Klik rechts op de bovenste laag in het venster ' Lagen ' , waarvan de tekst vertegenwoordigt , klik op ' Rasterize . " Deze actie maakt uw tekst bewerkbaar als een beeld , in plaats van als tekst .
4

Klik op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een puntige polygoon om de " veelhoeklasso " selectie gereedschap lopen, dan c /naar de links van de tekst . Herhaaldelijk sleept , dan c /een zigzaglijn produceren door middel van elke letter van je tekst , sleep boven de tekst terug naar het eerste punt waarop u hebt geklikt aan de linkerkant van de eerste letter .

Dubbelklik 5 de muis om de selectie gebied te voltooien , druk vervolgens op "Control " en " X " gelijktijdig naar de regio om het klembord te knippen . Druk op " Control" en " V " gelijktijdig in om de regio te plakken als een nieuwe laag .

Druk op " V " 6 om de modus voor het verplaatsen van het regio in te voeren , sleept u op het doek totdat de nieuwe laag van tekstfragment is bijna op een lijn met de oudere laag te tekstfragment . Deze juxtapositie van de twee fragmenten produceert het effect van gebroken letters .
7

Klik rechts op de bovenste laag in het venster ' Lagen ' , klik vervolgens op "Merge down" om het beeld van de gebroken letters te voltooien .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Manga Draw Met Adobe Ph…
·Hoe te Airbrush op Photoshop C…
·Hoe te Age papier in Photoshop…
·Hoe maak je Crosshair een Phot…
·Hoe maak je een Photoshop CS3 …
·Hoe maak je een psd -bestand t…
·Hoe maak je een lijn in Photos…
·Hoe kan ik een Fan maken in Ph…
·Foto Elementen Vs . Photoshop 
  Related Articles
Hoe maak je een Break in Word 2003 
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe maak je een Kolomeinde in Word invoe…
Hoe kan ik een pagina-einde in Word make…
Hoe de Letter Wizard in Word gebruiken 
Hoe maak je een Merge Brief Mail 
Hoe maak je een regeleinde toevoegen 
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
  Software Articles
·Digitale Foto Sleutelhanger Gebruiksaanw…
·Hoe maak je een nieuwe Skype- poort make…
·Hoe te Berekening weergave resultaten in…
·Hoe om gegevens van de SQL 2008 tot Orac…
·Hoe de installatie van Microsoft Word en…
·Hoe je Type & Shape in Illustrator Samen…
·Verschil tussen Powerpoint 2007 Template…
·Hoe kan ik meerdere video's op een scher…
·Wat is QuickBooks gebruikt? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com