Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Een tutorial om Rain maken in Photoshop 7
In elk leven moet wat regen vallen , maar met Adobe Photoshop 7 , kunt u kiezen of dat de regen is een lichte nevel of een stortbui . Het programma biedt alle tools die u nodig hebt om het effect te creëren . Geniet van volledige controle over uw afbeelding door het ontwerpen van het met de hand of vertrouwen op een van Photoshop quick - add patronen om uw regenachtige dag compleet . Instructies
Drip Drip Door
1

Open Adobe Photoshop 7 . Klik op het menu "Bestand " . Klik op " Nieuw . " Type " MyRain " in het vak "Naam" . Voer de afmetingen voor de regen afbeelding in de " Breedte " en " Hoogte " dozen . Klik op "duim " voor de twee drop- down menu's . Klik op " White " voor " Achtergrond Inhoud . " Klik op de knop "OK " . Kopen van 2

met de rechtermuisknop op een pictogram van een grijze cirkel , grijze ster , lijn of grijze vierkant aan de onderkant van de " Tools" venster . Kies de " Custom Shape Tool " menu-item .
3

Open het menu " Shape " op de werkbalk en blader naar de regendruppel icoon. Als je het niet ziet - het ziet er ook als een druppel bloed - klik op het kleine driehoekje in een cirkel . Klik op de " Al" verbinding en klik op "OK ", dan weer scrollen . De patronen zijn geladen en de regendruppel moet er zijn .

Klik 4 in het vak " Kleur" op de werkbalk . Kies een blauwe en klik op "OK . " Plaats de cursor op de " MyRain " canvas , druk en de linker muisknop ingedrukt en sleep om de eerste druppel vormen. Herhalen om extra regendruppels toe te voegen aan het doek .
The Flood

Open Adobe Photoshop 5 . Klik op het menu "Bestand " . Klik op " Nieuw . " Type " MyRain " in het vak "Naam" . Voer de afmetingen voor de regen afbeelding in de " Breedte " en " Hoogte " dozen . Klik op "duim " voor de twee drop- down menu's . Klik op " White " voor " Achtergrond Inhoud . " Klik op de knop "OK " .
6

Klik op het gereedschap " Emmertje " op de " Tools" venster . Open het menu " Voorgrond " op de werkbalk aan de bovenkant van het werkgebied en selecteer " Patroon . " Klik in het vak "Pattern " .
7

Klik op de kleine rechts wijzende driehoekje in een cirkel pijl . Klik op " Patronen 2 " en selecteer "Toevoegen . " Opmerking : U hebt wellicht al geladen " Patronen 2 ," als dat zo is, zal dit een tweede exemplaar van de set toe te voegen aan je lijst

Blader 8 door de lijst met patronen en selecteer de optie zondvloed . . Klik ergens op de " MyRain " canvas te vullen met de regen patroon.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Silhoutte Berg…
·Wat is een DPI in Photoshop ? 
·Hoe maak je een kleur Photo co…
·Hoe te Bulge in Photoshop 
·Eenvoudigste manier om een ​​F…
·Hoe maak je een pagina in Phot…
·Hoe te verwijderen Japanse Van…
·Hoe te Blur in Photoshop 
·Photoshop Effects : Denim Acht…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·How to Get iTunes te openen 
·Hoe te kiezen Gradient Kleuren in Photos…
·Hoe kan ik Maak een Managing Emotion PPT…
·Interieur ontwerpen van programma's voor…
·Hoe maak je een duidelijk effect verdien…
·Waarom een ​​protocol analyzer ? 
·Kan ik een backup van mijn computer prog…
·How To VHD importeren in een VMware Serv…
·Hoe je meerdere IP-adressen Kant op ISA 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com