Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
PNG naar ICO in Photoshop
Hoewel Photoshop is een van de grootste grafische bewerkingsprogramma's in de wereld , is het niet te installeren met de mogelijkheid om te werken met ICO's ( pictogram beeldbestanden ) . In plaats daarvan moet je een plugin downloaden en installeren , en eenmaal voltooid, kunt u afbeeldingen opslaan als ICO's en werken met hen net als elke andere afbeelding bestandstype . Het downloaden van de plugin

Voor het ICO -formaat om bruikbaar , zelfs verkrijgbaar in Photoshop , moet u de plugin te downloaden . Het wordt geleverd door Telegraphics.com.au en heet simpelweg " ICO -formaat . " Voor de meeste computers , je wilt de 32 - bits versie downloaden op de uiterst rechtse kant van de download scherm .
Installating de Plugin

Nadat de plugin is gedownload , je hebt om het te installeren . Eerste , winnen of " unzip " het gedownloade ZIP -bestand . Het decomprimeren in een map met daarin drie bestanden : de GNU Public License , een readme -bestand en de plugin . Om de plugin , kopie installeren of sleep het in C : \\ Program Files \\ Adobe \\ Adobe Photoshop CSx \\ Plugins \\ File Formats ( de " x " staat voor welke versie van de Creative Suite je hebt ) . Start Photoshop opnieuw als deze al wordt uitgevoerd .
Met de nieuwe functionaliteit in Photoshop

U bent nu in staat om elke afbeelding in het ICO- formaat op te slaan . Je moet echter wel om de grootte van een afbeelding verkleinen tot 256 - by - 256 pixels voor het ICO -formaat verschijnt in de " Opslaan als" dialoogvenster . Iets groter , en de optie verdwijnt . PNG , omdat zij transparantie ondersteunen , zijn een goed imago soort om mee te beginnen . Pictogrammen er meer professioneel als ze niet enkel vierkanten op het bureaublad , maar de werkelijke cut - outs die passen binnen dat 256 - by - 256
Het ICO -formaat
plein .

De ICO en PNG bestandstypes zijn nauw verwant . In feite , hebben verschillende Windows-besturingssystemen ( Vista en 7 ) aanbevolen dat pictogrambestanden als gecomprimeerde PNG's worden opgeslagen . Omdat de moderne besturingssystemen ondersteunen 32 - bits kleuren , worden pictogrambestanden nu mag zijn 256 - by - 256 naar het pictogram scaling toe op schermen met hoge resoluties . Historisch gezien zijn pictogrammen pas 16 per 16 of 32 per 32 . Op XP , waren 48 - by- 48 . Dus het transformeren van een PNG naar ICO is een veel voorkomende conversie en , met de eenvoudige installatie van de plugin , een die is gemakkelijk te bereiken in Photoshop .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te borstels gebruiken om D…
·Hoe maak je een Patroonbedekki…
·Photoshop CS3 Online Tips 
·Hoe maak je een Print - Ready …
·Hoe maak je een Zon in Photosh…
·Hoe maak je een Doorkijkmodel …
·Hoe maak je een Nieuwe afbeeld…
·Tips om een 3 - Fold Brochure …
·Hoe kan ik een object formaat …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je films omzetten naar MP4 formaat o…
·Een back-up Dentrix 
·Mijn iTunes Heeft een Delayed Startup 
·Handmatig Album Artwork 
·Hoe maak je een Trusted Application toev…
·Hoe uw eigen agenda maken met Microsoft …
·Hoe te berekenen Diagonale Afmetingen af…
·Toepassingen van Spreadsheets 
·Hoe kan ik een Word- document opslaan vo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com