Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Gingang maken in Photoshop
Gingham is een katoenen stof geweven met garens een geruit patroon te maken . Boerenbont is meestal wit plus een kleur , zoals rood of blauw , maar u kunt experimenteren met uw digitale boerenbont om nieuwe kleurencombinaties creëren . Je maakt boerenbont in Photoshop door het creëren van een enkele vier - vierkant ontwerp , dat vervolgens kan worden gebruikt om een ​​naadloze patroon dat je kunt tegel maken . Wat je nodig hebt
Photoshop of Photoshop Elements geïnstalleerd (alle versies )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een nieuw bestand 200 bij 200 pixels vierkant met een witte achtergrond . Ga naar het menu " View " en selecteer " Rulers " om de horizontale en verticale linialen weer te geven . Klik op de verticale liniaal , en terwijl u de muisknop ingedrukt houdt , trek een lijn naar het verticale midden van uw document . Vervolgens klikt u op de horizontale liniaal boven en sleep een lijn naar het midden van het document . Als uw oversten niet voldoen aan in het midden van het document , klik en sleep totdat ze doen . Zoom in om het gemakkelijker maken om te zien wat je doet . Kopen van 2

Kies de kleur die u wilt gebruiken voor uw boerenbont door te klikken op de voorgrond kleur in het palet Gereedschappen . Dit zal de " Color Picker " menu weergegeven waarin u de kleurtoon en verzadiging van je voorgrond kleur kunt wijzigen . Klik op ' OK ' als u klaar bent .
3

Selecteer de rechthoekige selectiekader van het palet Extra. Stel het gereedschap stijl naar " Vaste grootte " en voer " 100 " in zowel de vakken Breedte en Hoogte . Zorg ervoor dat de metingen zijn in pixels , niet duim! Klik nu met je muis in de linkerbovenhoek van het document . Je moet een vierkant gekozen linksboven 100 bij 100 pixels in afmeting of een kwart van uw document formaat te zien . Vul het plein door te klikken op "Edit" menu , dan " Fill ", en kies een voorgrondkleur voor de vulling . Deselecteer het plein .
4

Maak een nieuwe laag door te klikken op " Layer " en vervolgens " Nieuw " en " laag. " Zorg ervoor dat deze laag actief door erop te klikken in de palet Lagen. Gebruik de rechthoekige selectiekader en klikt u in de rechterbovenhoek van het beeld om een selectie te maken . Vul deze met je voorgrondkleur . Deselecteer dat vierkant en klik in de linkerbenedenhoek om een andere keuze te maken . Vul deze met de voorgrond kleur en dan schakelt u . In het palet Lagen , zet de dekking op " 50 % . " Je moet een effen kleur hebben in de linkerbovenhoek , twee getinte pleinen in de rechterbovenhoek en linksonder , en een wit vierkant in de rechterbenedenhoek . De lagen samenvoegen door te klikken op " Layer " en " Een laag maken . "
5

Selecteer het volledige beeld door te klikken op " Select " en " All . " Klik op "Edit " en selecteer " Patroon definiëren te selecteren . "Geef je patroon een naam en klik op" OK . "
6

Test - rijden je patroon door het creëren van een nieuw beeld , dat is veel groter dan het origineel . Onder "Edit ", klik op " Fill " en kies " Pattern" als uw optie vulling . Uw nieuwe gingangpatroon moeten verschijnen onder " Custom Pattern . " Selecteer het en klik op " OK " om uw nieuwe document invullen met boerenbont .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je foto's in Photosho…
·Hoe maak je een Web Template i…
·Hoe maak je een Head Cut in Ph…
·Hoe te rasteren tekst in Photo…
·Hoe maak je een Fall Scene mak…
·Hoe maak je een laag onder tek…
·Hoe te Ballonnen in Photoshop …
·Hoe maak je een Full Width Hea…
·Hoe te gebruiken Adobe Photosh…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Cool Text Effects in After Effects 
·Hoe maak je Stationery voor een computer…
·Hoe om muziek te branden van Rhapsody 
·Toegang kan niet vinden de Input Tabel o…
·Wat is Bulk Laden ? 
·Hoe maak je een driehoek symbool Make 
·De Top 10 Computer Protection Programs 
·Hoe je dvd's op de HP Pavilion zv5000 Bu…
·Hoe om te zien of ik Adware Alert 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com