Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Realistische Clear Kerstverlichting maken in Photoshop
U mag niet het geduld om het hele huis gevel versieren met mijlen van kerstverlichting rond de feestdagen . Maar je kunt een virtuele buitenverlichting decoratie maken met duidelijke kerstverlichting rond het huis randen , struiken en bomen met behulp van Photoshop . De afgewerkte image bestand kan worden weergegeven in uw online wenskaart of uw Facebook deze kerst . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop 7 of hoger
Digitale schot van de gevel 's nachts
Toon Meer Aanwijzingen
Putting Lights Hoeken van het Huis van de Structuur
1

Maak een digitale foto van de gevel 's nachts of net na zonsondergang . Doe er niet te veel perspectief in het schot .. Wil je een parelwitte reeks van kleine heldere kerstverlichting als ze lopen langs de randen van de daklijn , ramen , deuren en de posten van uw huis exterieur schot schilderen. Upload en open het in Adobe Photoshop versie 7 of hoger . Kopen van 2

Maak een layer en selecteer de functie " Brush " . Ga naar het tabblad "Brushes " of pictogram " Brush " palet om de borstel instellingen te openen . Afhankelijk van het beeldformaat , passen de penseelgrootte een benadering van de relatieve grootte van een ieder Kerstmis licht tegen het huis .
3

Kies een zachte rand borstel uit de " Voorinstellingen penseel . " , U wilt benaderen de lichten die een camera legt meestal en er is niets definitief in de randen van een verlichte kerst licht genomen van een afstand . Op de doos hetzelfde palet Penseel , ga naar " Brush Tip Shape " en pas de vorm van de borstel om het meer ovaal aan de vorm van deze lichten beter vertegenwoordigen maken .
4

Onderaan de Brush Tip Shape boeg is " spacing . " Pas de schuifbalk zodat u de juiste afstand tussen de borstel tips te benaderen hoe de echte lampen uit elkaar staan ​​als haar kabel loopt rechtdoor .
5

check " Shape Dynamics " in dezelfde doos en schuif de " Angle Jitter " tot ongeveer 10 procent of meer . Dit creëert willekeurige hengelen van de ovale lichten om het echte werk te reflecteren. Ga naar " Control" onder de Hoek Jitter en selecteer ' Initial Direction ", zodat de hoeken worden onderhouden welke richting je penseel schilderij gaat .
6

Selecteer " White " als uw kleurenpalet en gaan schilderen kerstverlichting aan de randen van het huis . Dit is een vrije hand stap , maar je kunt gewoon op een uitgangspunt en " Shift " + "Klik " voor het eindpunt om het gemakkelijker en nauwkeuriger te maken .
7

toevoegen " , Layer Style "om de huidige laag en klik op " Outer Glow " om de verlichting te geven een meer authentieke uitstraling . Onder de sectie Elementen , verplaatst u de " Spread " schuif om meer glans te geven aan de verlichting .
Verstrooiing Helder Kerstverlichting Onto struiken en bomen
8

Maak een nieuwe laag voor het huis groen en ga naar het tabblad Penselen weer . Deze keer , in aanvulling op uw eerdere instellingen , check " Scattering " en schuif de Scatter om de verticale verspreiding van de penseelstreken te verhogen . Verhoging van de graaf en om 2 of meer .
9

Verf de struiken en bomen een willekeurige plaatsing van de verlichting te creëren . Dupliceer de Layer stijl te laten de huidige laag erven dezelfde buitenste gloed effecten .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Letter Strip M…
·Hoe te gebruiken Photoshop Ele…
·Hoe to Face Swap in Photoshop …
·Hoe je Adobe Photoshop Element…
·Hoe te korrelige textuur toe i…
·Hoe te Div Indelingen maken in…
·Hoe te Publisher-bestanden imp…
·Hoe te Brushed Airplane Opperv…
·Hoe je Photoshop CS2 Reset to …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Toevoegen SQL Server Management S…
·Hoe te Beats op een pc maken 
·Hoe maak je een cd - rw- formaat met Ner…
·Hoe te Clipart Zoek op Microsoft Word 
·Hoe te OpenOffice installeren 
·Hoe te Extract beveiligd . JPEG in een A…
·Hoe te converteren Read - Only voor Exce…
·Burnout Games voor PC 
·Hoe maak je een kalender om te doen List…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com