Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe te Tuin in Sims 2 : Seizoenen
Tuinieren in Sims 2 kan een hoop werk , maar een zeer lonende hobby voor je Sim . Maaltijden bereid met verse producten zijn meer voldoening . Sims kunnen verkopen ook hun tuin - geteelde groenten en fruit voor Simoleons en maken een fatsoenlijk leven als boer . Instructies
Garden Percelen
1

Ga in build mode en de aankoop van een aantal percelen tuin . De percelen kostte 10 Simoleons per stuk . Plaats meerdere percelen in je Sim erf . Kopen van 2

Bemest uw tuin door erop te klikken en te kiezen voor " bemesten . " Het kost 10 Simoleons per perceel te bevruchten .
3

Plant zaden in elk perceel . Het soort zaad u in staat bent om te planten is afhankelijk van uw tuinieren talent niveau . Als dit de eerste keer dat je Sim ooit heeft getuinierd , zullen ze in staat zijn om tomaten zaden te planten .
4

Water uw tuin percelen. U kunt percelen water met de hand door te klikken op een perceel en het selecteren van " Water ". Of u kunt ook het opzetten van een sprinkler systeem dat ervoor zorgt dat uw planten automatisch bewaterd . Regen zal ook uw planten water voor u .
5

De neiging om je planten om ze vrij van onkruid en overwoekerd takken houden . Om dit te doen , klikt u op de plant en selecteer " Tend . " De meer getalenteerde je Sim wordt in tuinieren , hoe minder vaak hij zal moeten hebben de neiging om de planten .
6

Houd uw planten uit steeds bug - besmet . Als uw plant heeft bugs , je kunt het spuiten met bestrijdingsmiddelen , maar dit verlaagt de algehele kwaliteit van het voedsel het levert . U kunt ook voorkomen dat bugs uit geïnfecteerd uw planten door het plaatsen van de mooie Lieveheersbeestje Loft buurt van uw tuin . Planten ingesloten in kassen zullen ook vrij van bugs zijn.

Harvest 7 je plant wanneer het toont haar fruit of groente . Gebruik de " oogst " of " Oogst Velen " interactie om de vruchten of groenten plukken . Het voedsel zal worden geplaatst in de inventaris van je Sim . Of, als u wenst om de producten te verkopen meteen, gebruik de " Sell " interactie .
Boomgaard Bomen
8

Ga in build mode en de aankoop van een boomgaard boom voor je kavel . U kunt kiezen uit appel, citroen of sinaasappel bomen . Elke boom kost 1,200 Simoleons .
9

Houd uw oog op de boom elke dag . Er is geen noodzaak om het water , maar het zal moeten worden neiging om als takken krijgen onhandelbare of bugs beginnen geïnfecteerd is . Op te ruimen onhandelbare takken , klik dan op de boom en kies " Tend . " Om de boom met pesticide om zich te ontdoen van de bugs spuiten , klik erop en kies ' Spray . "

Harvest 10 de boom als de vrucht verschijnt . U kunt de " Oogst " interactie gebruiken om de vrucht te zetten in de inventaris van je Sim of u kunt kiezen voor de " Sell " interactie om het fruit voor Simoleons te verkopen .

Previous: Next:
  PC Games
·Kan niet spellen verwijderen 
·Hoe te SIN -bestanden lezen 
·Hoe te installeren IMVU 413.0.…
·Vechten spelletjes voor pc 
·Hoe maak je een Teamspeak 2 Se…
·Hoe maak je een Cache wissen i…
·Wat is een Hotkey Utility 
·Hoe de Flying Dutchman Get in …
·Hoe maak je een PS3 controller…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een object te maken in een fo…
·Hoe te updaten Symantec Antivirus 
·Hoe maak je een Subtotaal toevoegen aan …
·Hoe maak je een computer camera op een D…
·MSDE installeren 
·Hoe je games te kopiëren Met DVD Decryp…
·Hoe om WMV -bestanden samenvoegen 
·Hoe te Matte Black in Photoshop Verwijde…
·Hoe kan ik te ontdoen van Pagina-einden …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com