Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Vechten spelletjes voor pc
Fighting games zijn populair bij spelers op elke gaming systeem , waaronder de PC . Opstellen van een lijst van de top vechtspellen kunnen subjectief zijn, aangezien bijna elke gamer heeft een favoriet . Als vechten en vechtgames zijn uw stijl , heb je tal van opties beschikbaar voor uw computer . Mortal Kombat

kung-fu/powered vechtspel die aanvankelijk werd uitgebracht in arcade versies ( later uitgebracht voor de pc thuis door Acclaim ) . Enkele vroege titels zijn " Mortal Kombat , " " Mortal Kombat II , " " Mortal Kombat 3 , " en " Ultimate Mortal Kombat 3 . " Het spel was aanleiding tot twee bioscoopvertoning films , ' Mortal Kombat ' en ' Mortal Kombat : . Annihilation " Onder andere primeurs , is Mortal Kombat gecrediteerd met de vernieuwing van de " combo " aanval , een combinatie van een reeks afzonderlijke aanslagen leiden tot meer schade toegebracht aan de tegenstander dan de aanslagen zou hebben geresulteerd in afzonderlijk
< . br > Street Fighter

Vergelijkbaar met de ' Mortal Kombat ' serie, maar voorafgaand aan het door meerdere jaren , " Street Fighter " is een serie van games met 12 verschillende gevechten karakters. Elk van de personages heeft een unieke vechtstijl , vechten houding en speciale vaardigheden , laten spelers voeren drie soorten punch en kick -aanvallen op verschillende snelheid en kracht , en drie speciale aanvallen . " Street Fighter " werd ontwikkeld in Japan en is voorzien van martial arts gevechtstechnieken . Het spel werd geport naar PC en diverse home systemen .
Virtua Fighter

Aangekondigd als de eerste fighting game een 3D- fighting -omgeving , " Virtua Fighter introduceren " werd uitgebracht in 1993 . De ontwikkelaars van het spel pionier in het gebruik van polygonen en veranderingen in de camera voor video games . " Virtua Fighter " is verbeterd met elke versie van het spel sinds haar oprichting en beschikt over een verscheidenheid aan vechtstijlen , waaronder Judo , Kung Fu , Sumo , Jeet Kune Do , Jiu Jitsu en worstelen .
One Must Fall : Battlegrounds

Gebaseerd op het originele " One Must Fall 2097 , " een populaire 2D side scroller spel voor Microsoft Windows , " One Must Fall : Battlegrounds " was een 3D-versie ontwikkeld door Diversion Entertainment en uitgebracht als shareware in december 2003 . Het ontwikkelde een volgende en werd 7,1 beoordeeld op een schaal van 10 bij Gamespot . Het spel is een arena - style combat game met robots vergelijkbaar met de Rock 'Em Sock ' Em robot speelgoed , waarin robots voeren een grote arena voor een gevecht tot het einde . Een deel van het spel populariteit was haar online multiplayer mode .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe je de Quest Treasure Hunt …
·Hoe je Custom Maps In C & C 3 
·Hoe te Grid Sneltoetsen gebrui…
·Hoe te Marble Popper Play Game…
·Volledig gratis Spywareverwijd…
·Ideeën Met Flight Simulators 
·Over ADP PCPW Payroll 
·Hoe te installeren Fate Hollow…
·Hoe te Bon Voyage Downloaden n…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
  Software Articles
·Hoe te Waarden toevoegen aan een keuzeli…
·Hoe te MSI Decompile 
·Traktor 3 tips 
·Hoe maak je een FLAC bestand maken 
·Hoe Microsoft Publisher verwijderen in O…
·Hoe je alle panelen in Illustrator verbe…
·Hoe maak je een Coin Toss in Flash 
·Hoe maak je een venster openen Off Scree…
·Hoe maak je een verplaatsbare lijn in Ph…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com